En bra dag

Idag har varit en riktig bra dag även fast jag har varit ganska förkyld. Jag fick mycket bra betyg, A på mitt fotogratigrejs, A och B på mina historia grejer och B på mitt franskaprov. Dock är mina betyg inte så jättebra, men de är på väg upp! Jag mår i alla fall bättre nu och jag ska förhoppningsvis må bra i helgen.
Har inte så mycket att skriva idag, jag har lite blogg-torka men jag är säker på att mitt bloggande kommer tillbaka om bara några dagar! Hur mår ni där hemma? Juste! Idag var det faktiskt lite kyligt utomhus, jag hade tjocktröja på mig hela dagen, det var runt 25 grader! Ja, jag har börjat vänja mig vid värmen. Hur ska jag klara av sveriges väder när jag kommer hem igen? Haha..
Ska gå och lägga mig nu och hoppas att jag mår bättre imorgon. Puss på er.

Förkyldning

Idag har jag åkt på en riktig förkyldning, sov inte alls bra inatt men jag ska till skolan ändå idag! Skriver mer ikväll! Puss

LYCKA

JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG MÄNNISKOR! I love this!


Söndag

Hej!
Idag har jag tagit det lugnt, och sen åkte jag och Farina till Svea. Hon bodde jättefint och vi hoppade i hennes grannars pool. Supermysigt! Imorgon är det skola igen och jag är verkligen redo för en ny vecka, har "catchat up" med alla läxor så nu ska jag bara ta det lilla lugna och göra precis vad läraren säger så jag inte behöver hamna efter igen. Men skolsystemet är väldigt annorlunda, här får man massa småläxor, och hemma är småläxor inte så viktiga. Hemma är det stora prov som gäller. Aja, man får helt enkelt vänja sig vilket jag håller på o göra just nu.
Här är lite bilder från dagen!









På football-matchen. Och efter när vi var på väg till restaurangen jag berättade om!



En bild från idag, det är fortfarande sommar här!

Songs

Here are some songs that reminds me of my year here:

Taylor Swift - Love Story
Lil Wayne - Down
Sean Kingston - Fire burning
Pitbull - I Know You Want Me

Underbar lycka!

welcome back dance

Förlåt igen för min dåliga uppdatering men har haft mycket för mig. Igår började jag dagen med plugg, och efter det så frågade Farina mig om jag ville följa med henne på skolans Welcome back Dance, och självklart ville jag det. Vi skulle ha neonfärger på oss. Haha..
Det var jättetrevligt, kändes lite som ett mellanstadiedisco, men det var i alla fall väldigt trevligt. You had to dance like elverket, som victoria sa.
Blev uppbjuden att dansa av en kille men han är så himla konstig och så himla på , han kom till mig helt jättesvettig, hans svett typ droppade ner för nästan och ba: YOU WANNA DANCE? Jag ba: eeehhh yeah ill be right there. Så stod han och väntade på mig, och sen frågade han mig igen, jag ba: yeeeeeeeee but im just gonna make a call, you go dance and ill be there. Han gav sig inte. Men jag dansade aldrig med han i alla fall. Hihi.

Sen gick vi hem till Brianna (min representants dotter), och där hängde vi en stund innan vi åkte till en restaurang och hämta upp lite take-away food. Sen åkte vi hem till briannas igen, sen gick vi hem till mig och körde guitar hero tillsammans med Amy och Pat (min representant och hennes man). Sen ringde Sara, fredrik och älskade älskade underbara Nellie och sen mamma och pappa. Sen hoppade jag i säng runt 02.30 :)

Idag ska vi hem till Svea, och vara där lite och sen ska jag hem och läsa i min engelskabok, som är läxa till imorgon.


God morgon!

MAMMA, PAPPA, kommentara!

Nu har jag percis vaknat och idag består dagen av plugg för att jag ska slippa göra det imorgon. Jag vaknade idag klockan 6, och tänkte: Fan, måste upp om 20 minuter.. Somnade om och vaknade klockan 07:06 eller något. Jag flög upp ur sänge, satte på mig kläder och sprang ut genom dörren. Mitt i allt insåg jag att det är ju faktiskt lördag. Så jag gick tillbaka till sängen, somnade glatt om och vaknade nu.

Tyckte det var lite kul. Nu ska jag återgå till mitt liv i usa. Puss


Football game

Idag har jag avslutat en massa projekt i skolan, och det är så jäääävla skönt! Imorgon ska jag plugga inför nästa vecka, för på söndag har min idrottslärare ett get-together hos sig, och det vill jag gå på. Hans son går i min skola. Min favoritlärare!

Idag hade vi franskaprov som troligtvis gick bra, och sen hade jag historiagrej och ja allt känns mycket bra. Idag hade vi också våran andra football game, och vi förlorade tyvärr, men vad gör det när man träffar massa snälla människor och snygga killar? Inte så insatt i det där med amerikansk fotboll. Sen gick vi över en sväng till Amy's hus (min representant), och det var som alltid väldigt trevligt! Det är alltid folk där, det är superkul!

Nu ska jag hoppa i sängen och ta igen min sömn, i need it. Puss på er.


Äntligen hemma igen

Nu är jag hemma igen efter en dags skola. Trött var jag, eftersom att jag hoppade i sängen sent igår. Idag hade vi idrott, och det var runt 40 grader ute. Vi skulle springa i ett led, typ 35 personer, och den som var längst bak skulle springa ikapp allihoppa för att komma först. Jag var först i ledet från början, men jag lät folk springa före mig för när jag hade sprungit ikapp alla så var övningen klar. Han kom såklart på att hela gruppen fuskade, så vi fick vårat straff - situps, springa, situps, springa. Ajaj. Idag hade jag matte, det gick riktigt bra! Fick en fyra på min läxa (högsta betyget), jag börjar alltså bli bättre! Idag består kvällen av plugg men den har jag faktiskt gjort det mesta så jag kan ta det lite lugnt, men efter helgen så börjar det igen, men självklart inte med lika mycket som den här veckan som varit.

Åh under dagarna har jag saker som jag vill skriva om men när jag sätter mig här så försvinner allt, men jag kommer nog på det sen! Måste nog börja skriva ner vad jag vill skriva här ibland haha. Puss

Förlåt för dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering! Igår pluggade jag som en galning, från att jag kom hem klockan 3 tills dess att jag gick och la mig vid typ 11. Jag fick något gjort i alla fall, tack varje all hjälp från jason!!! Väldigt väldigt snällt! Nu är det skolan som väntar, jag har matte, idrott och engelska. Hoppas ni alla har haft en bra dag, jag lovar mer bloggande ikväll!

Skola, plugg, skola, plugg

Idag vaknade jag efter ca 8 timmars sömn och skuttade glatt till skolan. Där hade jag ett möte med min lärare, med mera och pappa, mamma- DET GICK SUPERBRA. Jag är taggad på att lära mig mer franska nu! När vi kom hem åkte vi direkt till gymmet och sen var det dags för att göra läxor. Så, vi åkte hem, jag tog fram läxorna, och självklart datorn. För vad vore en dag utan facebook och blogg? Men det funkade inte att logga in. Gissa varför? FÖR MIN VÄRDPAPPA HADE BLOCKAT ALLA MINA HEMSIDOR FÖR ATT JAG SKULLE GÖRA MINA LÄXOR FÖRST. Så nu har jag suttit med mina läxor i typ tre timmar och nu har jag en kvart av dator och sen ska jag börja smått med matten. Klockan är nu 21.20. Men han gjorde det inte för att vara elak utan för att jag skulle få allt klart, han erbjöd sig även att un-blocka sajterna, men jag sa att han kunde ha dem blockade för annars skulle jag bara fastna vid datorn. :) Jag mår bra och allt är super. Hur mår ni? Puss

Jag mår bättre!

Jag mår bättre, nu är det high school som gällller!

Seg dag

Idag har varit en lite seg dag. Sov inte bra inatt för jag var allmänt stressad om skolan. Imorse när jag vaknade hade jag ont i hela kroppen och det gjorde lite ont att andas. Känner fortfarande samma sak men jag skiter i det för jag sak gå till skolan för jag tänker inte missa mer och jag tänker inte behöva catch-up mer så jag tänker gå till skolan ändå. När jag kom hem vilade jag typ i en halvtimme. Sen var det plugg. AH SÅ JOBBIGT. Vill bara vara klar med allting. Jason hjälpte mig med matten vilket var väldigt snällt så nu fattar jag lite mer.

Jag hoppas jag mår bättre imorgon! Jag är trött på att vara sjuk men allt annat är annars väldigt bra. Pusss på er.

Chilldag

Idag har vi verkligen bara chillat, knappt gått utanför dörren förutom när vi åkte till mataffären och till frozen-yoghurt platsen efter middagen. Annars har jag pluggat och bara tagit det lugnt idag! Skönt.
Mamma, kolla dina mejl på facebook. Nu ska jag snart gå och lägga mig för jag är fett trött. Ha det bra allihopa. Pusss

Party

Idag har amy haft ett party, eller det pågår just nu jag skulle bara hem och fixa lite ska snart tillbaka! Det är jättetrevligt, har träffat massa trevliga människor! Bland annat en snygg kille! WOHO! Äntligen! Han är söt och han är tydligen intresserad av mig också! Och han la in sitt nummer i min mobil när jag inte var där! Men han var tvungen att åka hem tidigt tyvärr. Haha känner mig som en liten 10åring men whatever, inte direkt så att han läser det här! Hoppas ni har det bra där hemma jag har det bäst här! Vi får väl se hur det går!

Ha det bra, nu ska jag gå tillbaka till grannen! Tyvärr har jag inga bilder, hade inte tid för sånt men kanske kan fixa bilder från någon annan. Jaja, puss!

1 månad idag!

Idag är det den 18 september och jag har varit borta i en månad! Jag har det hur bra som helst och det blir bättre och bättre för varje dag som går. Börjar få mer och mer kompisar så det är väl det som är det roliga!
Idag hade jag idrott igen, och kände återigen att jag ville lägga mig på marken att skrika. Vet ni vad vi fick göra? VI SKULLE JOGGA! 400 yards x 6! 6 varv! Fy blaskan vad jobbigt det var. Det tog mig 17 minuter och det var 1,5 engelska miles. Det tog lång tid men jag var stolt efter. Jag tänkte att jag joggade i skogen med sara, jag hörde lixom hennes tips och råd inom mig när jag sprang och det gjorde att det gick så mycket bättre! Efter det fick jag reda på att jag ska springa 20 minuter till två gånger nästa vecka när vädret tydligen ska vara hett bara för att jag har missat två lektioner. Men det klarar jag!

Nu till det viktiga, höjdpunkten av detta inlägg! Jag var på mitt första high-school-football-game idag! Yay! Så himla pampigt med alla cheerleaders, trumpeter, orkester, aa you name it! Har en massa bilder jag ska lägga upp! Vi vann i alla fall med 51-0. Not so much of a game men kul var det! Alla var målade i rött och svart, vilket är våra färger. Galeeet! Och ni kommer nog undra vem pantern är på vissa av mina bilder, men eftersom att laget heter "THE PANTHERS", så har vi såklart en panther som maskot.

Imorgon har amy ett party för hon har fyllt år. Ska bli jätteroligt. Lovar fina bilder!

Men nu kommer bilderna från matchen.




Jag och Farina

Cheerleaders

Svea (Tysk), jag, julia och farina






Kathryn och Michele



 



Dro gör vågen



Jag med vår maskot



Nu ska jag sova! Puss


pluggeliplugg

Jag har precis insett att jag i alla fall måste plugga lite här. Så gissa vad jag har gjort ikväll? Pluggat, gått till gymmet, pluggat! Gymmet går riktigt bra, plugget med!

Vill ni veta en cool sak? Min kompis victoria bor ju typ en timme från mig här i san diego, av en slump! Igår var hon på blink 182's konsert någonstans, och där träffar de några random killar. De snackar lite tills han frågar henne vart hon kommer ifrån, för att hon inte lät som en amerikan. Hon svarar självklart Sverige. "Oh cool, my friend had an exchange student from sweden for a couple of days and now they live next door". Kul, inget mer med det.
Efter en stund frågar victoria var han bor. Han svarrar såklart Vista. Det är där JAG bor! Och det vet victoria så hon frågar om han känner någon Linn. Yes, det gjrode han. Det är nämligen min kompis (representants dotter),'s bästa väns storebror. Jag har varit hos honom och badad i hans pool. Hur liten är inte världen? Okej att de är på samma konsert men att de MÖTS på samma konsert bland tusentals människor, att de börjar snacka, att de kommer in på mig. Så coolt vican!

Dagen idag har varit bra, det börjar bli lite kyligare, troligtvis runt 25 grader. Himlen är dock fortfarande skinande blå.

Jag vill så jättegärna veta vilka som läser. Igår hade jag 44 läsare, och jag är helt säker på typ 7 stycken. Så snälla, snälla, säg vilka ni är! Så himla nyfiken! Skriv bara en liten kommentar, kommentarer är så himla roliga att få!


Puss


Blondie här!

Tjaaaaa! Kom hem från skolan för några timmar sen, gick nästan direkt ut med hunden. Så söt!

Dagen började med matte, som jag verkligen inte förstår någonting av. Ingenting. Och vi har alltid en "uppvärmning" med några uppgifter och elever får därefter gå upp till tavlan och göra uppgifterna där. Jag gjorde inte en enda på mitt papper, och läraren började läsa upp namn som skulle gå upp på tavlan och jag önskade att det inte skulle bli jag som behövde gå upp. Jag satt där och hoppades,´och plötsligt hörde jag "Liiiii...z". PUH, det var nära ögat!

Sen var det idrott, idrotten som får mig att vilja gå och lägga mig på marken och skrika för det är för jävla varmt! Vi körde fotboll, och jag hörde: "COME ON TAKE THE BALL BLONDIE". Jag blev överaskad, har aldrig blivit kallad blondie förut! Så jag sa: "Did you call me BLONDIE, am i blond?". Tydligen så är jag blond för de här. Hm..

Kom hem från gymmet för inte så längesen, har aldrig njutit så mycket av att träna! JAG KOMMER SE SÅ BRA UT till sommaren 2010!! Hihi!

BILD TIME!


Jag i Oregon





Skolbänken



Mitt engelska-klassrum



Jag innan engelskalektionen






Den tyska utbytesstudenten och en gravid tjej i bakgrunden.





GO PANTHERS!













MAMA KITTY! 19 år gammal! Kommer inte nära människor, blir arg på hunden när den försöker leka med henne. Bor ute!


Hemma igen

Nu är vi hemma från Oregon igen! Oregon liknar sverige en hel del, det är grönt och det är jättelikt vårt lilla land! Flygresan gick fort för jag sov hela vägen, troligtvis för att jag inte sov natten innan pga. feber, troligtvis. När jag kom hem sov jag bara så har verkligen inte gjort så mycket. Nu ska jag göra en liten läxa sen väntar sängen igen, åh så skönt det ska bli! Imorgon är det back to school som gäller..

Har jag berättat att vi har en katt? Hon bor ute hela tiden och hon heter Mama Kitty, sött namn va? Haha. Mer bloggande blir det imorgon.

PUSS på sara och mamma som ringde mig idag och gjorde mig så glad så glad! You two made my day. Älskar er. Och jag ska från och med imorgon börja NJUTA PÅ RIKTIGT och inte tänka på min dumma hemlängtan!


Knock you down

"Sometimes love comes around, and it knocks you down, just get back up when it knocks you down, knock you down.."

Sitter och lyssnar på Keri Hilsons "Knock you down" och tänker på Nellies armar som åker upp och ner och hennes leende när hon dansar. Hon är ju bara för bra, hon är den bästa ettåringen som finns. Saknar henne. Hoppas hon mår bra! Och att hon är lycklig!

Idag har vi varit och kollat på berg och vattenfall. Mycket vackert! Och roligt! Det var supertrevligt och min familj är så himla snälla som tar mig överallt!














Står i oregon men ser washinton på andra sidan, coolt va!


God dag

God morgon/Godkväll! Nu ska jag snart gå och lägga mig men tänkte lägga in ett litet inlägg nu. Idag har vi varit och shoppat igen och det blev en bh, nagellack och body spray för mig. Sen åkte vi hem, chillade lite och sen kollade vi på en collage football match och vårt lag, the ducks, vann! Vädret här är varmt, typ som i CA, de har en varm helg, ovanligt tydligen! Vi tog med oss värmen.

De vi bor hos är jättetrevliga och imorgon ska vi åka och titta på lite berg och så, ska bli trevligt! Tro det eller ej men jag ser fram emot det! Vi ska också åka precis över gränsen till Washington state, för då kan jag säga att jag har varit där också! Alltså i 6 stater! På tisdag åker vi hem igen, så jag har tagit tre dagar ledigt, i fredags, måndag och tisdag. Niccccceee..

Mamma, låt inte pappa övertala dig om att köpa en motorcykel! Och vems motorcykel var det ni lånade? Mamma och pappa, vi håller kontakt via mejl men vi kör på skype i helgen eller något, hur låter det? I love you both och hälsa erik från mig! Han hör aldrig av sig den pruttfian. Älskar er. Pusss

OREGON

Älskade läsare,, nu är vi framme i oregon. Jättemysig stad, känns mycket som sverige. Idag har vi varit och shoppat, blev ett par flipflops, två par shorts och en tröja för mig.

Resan hit gick i alla fall bra, jag sov hela vägen och allt, ovanligt för att vara mig. Har varit vaken för länge nu, ska sova! Bloggar mer imorgon! PUSS

Torsdag!

Nu är jag äntligen hemma efter två timmar på gymmet! Idag har varit en bra dag, både i skolan och efter. Och ikväll ska vi äta hamburgare till middag, MUMS! Sen ska jag ta ett äpple till efterrätt istället för något onyttigt, bara för att känna mig lite extra duktig.

Träffade två supertrevliga tjejer idag på lunchen som bjöd med mig på en av deras partys eller get together. Men dum som jag lyssnade jag inte på vilken dag det var så det återstår att se! Den tyska utbytesstudenten sa att det var på måndag, och if that's the case, så kan jag inte gå för jag är ju i Oregon då. Men vi får se hur det blir :).

Idag när jag var på väg hem från skolan och gick med den tyska utbytesstudenten Svea, så kommer en kille bakifrån och ger oss en kram. Han började prata med mig som om han kände mig och jag stod där och fattade ingenting. Han såg nog det, så han förklarade att vi hade gått i samma franskaklass, den franska klassen som var för svår för mig. Jag hade varit där typ en eller två lektioner innan jag slutade och vi hade aldrig sagt ett ord till varandra, men som sagt! Älskar att folk inte är blyga! Synd bara att han inte var snygg, haha.

Nu ska jag försöka packa, eller om en stund i alla fall, för imorgon åker jag till Oregoooon! :) Vet inte om jag kommer ha tillgång till dator, jag hoppas det men annars bloggar jag på Onsdag morgon! Mamma, pappa, jag smsar när jag har landat, don't worry.

Pussss

Tjolahopp

Heeeej Sverige! Vet ni vad! Idag hade vi kalla vindar, jag frös till och med lite. Livet har sina goda stunder, superskönt var det haha!
Jag gick i alla fall till skolan idag, hade först fotografi, sen historia och sen hade jag franska.

Som jag har berättat så går det runt tjejer i min ålder, även typ 16åringar, som är gravida. Det har blivit en del av min vardag, ser typ 3 gravida tjejer om dagen. Idag såg jag en gravid tjej, det var inget mer med det. Men en timme efter så ser jag henne gå med en barnvagn med typ en ettåring i, hon är i min ålder typ och hon väntar sitt ANDRA barn. Ja, mycket nya erfarenheter.

Annars är allt bra, vi åker tillbaka till OC inom en månad igen tydligen och på fredag morgon, typ kl 6, åker vi till Oregon. Då har jag varit i 6 stater: California, Nevada, New Jersey, New York, Oregon och Arizona (Jag mellanlandade där men jag var UTOMHUS utanför flygplatsen så det räknas faktiskt, jag har satt min fot i Arizona!). Plus att vi kanske åker över till staten Washington också så då är det 7!! Bara 43 kvar! Mitt mål är att ha varit i alla stater. Ska bli spännande i alla fall.

Jag mår bättre idag i alla fall, var i skolan och det var trevligt. Hade min kosmetik kurs idag, vi håller på med sminkningar just nu. Inte så kul, längtar tills vi börjar med hårklippningar!

Har inte så mycket att säga idag.. Juste! Idag var det en tjej som frågade vart jag var ifrån. Sverige, svarade jag. "So you speak swedish?" "Yes i do" "OH MY GOOOD fluently?" "Haha, yes!" "THAT IS SOOOO COOOOL".
Visste inte att det svenska språket var så imponerande!

Frågor som jag får nästan dagligen när folk får reda på att jag är utbytesstudent är: "Are you homesick", "Do you like it here" eller "Is it better than Sweden?". Börjar bli lite trött på att svara på de frågorna men jag svarar ändå med ett leende, älskar att folk är nyfikna!

Nu ska jag sova, jag är jätteglad att det är så många som läser, tack för alla underbara kommentarer, det är de som får mig att vilja fortsätta blogga! Pusss!


Good night

Nu går jag och lägger mig. Har inte alls mycket att skriva, har varit sjuk idag så har gjort absolut INGENTING, förutom att skypa med min underbara familj :) Förlåt, ett kort inlägg men har inte så mycket att säga. Jag ska gå och sova nu! PUSSSSSS på er. Bloggar mer imorgon

Love

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen. Vi är alla supertrötta. Natten inatt var riktigt jobbig. Jag kunde inte sova, jag tror jag hade fått lite mycket sol på dagen för jag hade ont i mina ögon, huvet och så frös jag. Men nu är jag trött så det ska nog inte va några problem att sova nu.

Jag vet inte om jag har berättat det här, men när jag flyttade från min förra familj så packade de mina väskor innan jag hann dit. (Jag åkte direkt från skolan för att hämta upp mina saker). Snällt, tänkte jag. Jag gick och kollade i mitt dåvarande rum ifall det fanns några kläder kvar. Nej, det var tomt och de hade fått med allt. När jag kom hem fattades det kläder och jag förstod inte hur de inte kunde vara i väskorna eftersom att rummet var helt tomt. Min representant har nu försökt ringa dem och lämnat meddelanden och allt, men inget svar. Jag tycker det är konstigt, jag vill inte anklaga dom, och jag anklagar dom inte för något för jag vet inte hur det har gått till. Men jag är lite irriterad för jag vill ha mina klädeeeeeer. Det var iförsej bara en grå tröja, en klänning och ett par byxor. Men ändå! Man kan alltid köpa nya kläder..



Min väg till skolan, tar typ 2 minuter att gå till skolan. Jätteskönt!



Här ser ni ingången till skolan, inte så bra bild men..



Inne i skolan. Vi har inte korridorer. Här bakom ser ni dagisfröknar med vissa elevers barn.



Orange county, första kvällen på newport beach



Samma här



Samma här




Samma här



Samma här















Inte vårt hus i OC, men de här husen är värda typ 60 miljoner kronor!



Mitt hus :) Äntligen får ni se det hihi!

Jag älskar er!

En underbar dag på stranden

Idag har vi varit på stranden, jag och Farina. Det var jättetrevligt. Hoppas jag blev lite brun i alla fall! Internet här knasar sig så jag vet inte om jag kommer kunna skriva mer i helgen, men jag hoppas på det! Annars skriver jag på tisdag. Har tagit lite bilder men kan inte lägga ut dom förrän jag kommer hem för datorn här är väldigt seg.

Jag mår bra i alla fall och hoppas ni mår super ni med! Svar "anonyms" fråga angående bilderna från min fotolektion. Jag vet tyvärr inte vilket program jag använder men det är på Apple's datorer, antar att det är ett av deras program.

Puss

Orange county

Jag är nu framme i Orange County, även kallat OOOOCCCC!!! Riktigt fint här måste jag säga. De har tre hundar, plus att vi tog med vår egen hund.

När vi kom fram så gick jag och Farina direkt till stranden och badade på newport beach. Love it! Killarna, vissa snygga vissa fula, säger hela tiden "how are you giiiiiiirls doing". Älskar att folk är oblyga här!

Idag när jag badade fick jag världens lyckokänsla, ni vet känslan man får när man bara vill skrika ut sin lycka? Den fick jag. Det var härligt!

Idag hände det en inte så bra grej heller.. på lektionen så jobbade jag verkligen grymt bra. Jag gjorde allt jag skulle och jag gjorde det bra. När jag skulle gå och slänga skräpet som var precis vid dörren, så sticker jag ut kroppen genom dörren för o känna hur varmt det var. (DET VAR SUPERVARMT). Plötsligt hör jag min lärare säga att jag ska stanna kvar fem minuter extra för mitt "dåliga uppförande". Hm okej? Är dåligt uppförande verkligen att sticka ut huvet genom dörren? Jag höll inte med honom och stod i alla fall där som ett frågetecken men med en sur min. Plötsligt börjar min mobil ringa, BAD TIMING. Nu var det administrationen som gällde. Jag hade verkligen varit en dålig flicka.. Eller? Tiden gick, klockan ringde och alla gick ut förutom jag. Jag satt där och väntade på att han skulle ta ett snack med mig, men nejnej, jag skulle sitta där och vänta. Sen skulle vi tillsammans gå till administrationen och prata med min studievägledare om mitt katastrofala (?) uppförande. Vi satt där, jag var så arg för jag skulle prata med mina föräldrar om 9 minuter på skype och jag satt fortfarande i skolan. Väntade tills de hade berättat klart att det inte var tillåtet att sticka ut huvet två centimeter från dörren, sen hämtade jag ut min mobil och gick hem och pratade med mina föräldrar. Det fick mig att må mycket bättre.

Fotografilektion

Jag sitter nu pa min fotografilektion i skolan, hade lite trakigt under forelasningen sa jag hade annat for mig..
Ja.. Uttrakad..

En liten släng av hemlängtan

Nej, allt är inte en dans på rosor. Jag saknar min familj, jag saknar min släkt, jag saknar mina vänner. Har försökt tänka på annat men nu brast det ut. JAG SAKNAR ER. Önskar att jag kunde åka hem, ge er alla en stor kram och sen komma tillbaka hit. Men det är början som är svår, det är nog lättare om några veckor, kanske t.o.m. några dagar. Kan knappt vänta till juni nästa år då jag får träffa er alla. Älskar er, jättemycket. Jätte jätte mycket.

Det är inte som i filmerna, det är inte som i drömmarna jag hade. Men det är annorlunda, jag lär mig språket, jag bor hos en underbar värdfamilj, jag får erfarenhet, jag utvecklas. Skulle inte vilja åka hem nu, inte än. I juni nästa år, kanske början av juli. Men inte nu. Men jag saknar er, jättemycket. Inget kan någonsin ersätta mitt underbara liv i Sverige. Det är mitt hem och det är där jag vill bo. Men inte i år :)



Min underbara NELLIE! Vill bara åka hem och pussa på dig och ge dig världens bamsekram..



Mitt första möte med min farfar som sitter till vänster, sen min pappa, farfars fru, min bror och jag.



Min underbara morfar med en STOLT Nellie som får sitta där uppe!!



Jag och nellie, älskar den här bilden!



En uttråkad linn, haha.



Så här full är min skola under luncherna.



Vet ni vad.. det känns redan bättre och jag är redan mycket gladare efter att ha bara kunnat skriva av mig. How cooooool isnt that!? Jag tycker om det här, men hemlängtan hör väl till antar jag.. Puss



Ge mig kyla

Ge mig kyla, ge mig regn, ge mig snö, ge mig gråa moln, ge mig åska, ge mig muller, ge mig kyliga vindar. Det är så sjuuuukt varmt här! Men lärare fattar ju inte det så vi måste ha idrott och grejer i solen. Man kan inte vara barfota ute för att det är för varmt. DET ÄR HETT. Typ 90-100 degrees farenheit. Så typ 35+ skulle jag tro. Sjukt vad varmt det är. Njut av kyla där hemma, njut! Men egentligen ska jag ju inte klaga på det underbara vädret, men ibland är det faktiskt lite jobbigt att det är så varmt.

Idag ska jag och Wendi åka och fixa våra naglar. Har bestämt att jag ska lägga ut bilder på mitt rum, mitt hus och en liten del av skolan idag. Hihi.

Puss på er.


Vänner

Hej! Kom hem från skolan för inte så längesen. Var där till klockan fyra istället för jag går ju på Kosmetik-kursen. (Smink, Hår, Nagel-kurs). Bara man är öppen så är folk jättetrevliga! Träffade först en jättetrevlig tjej på historia-lektionen, och sen var det en annan jättesnäll tjej som sa att jag kunde äta lunch med henne och hennes kompisar! Jättekul att folk är öppna och trevliga.

Idag är det onsdag, bara 2 dagar kvar tills jag och Farina åker till Orange County. Supertaggad!

Och ja sara, de snygga killarna börjar dyka upp här och där, men har dock inte hittat någon som jag tycker extra mycket om .... ÄN.. Hihi. Kan ni inte mejla lite bilder på Nellie till min mejl? Min mejl är [email protected].
PUSSSSS

1 september

Hej! Jag vill börja med att säga att idag är ingen vanlig dag, för det är SARAS FÖDELSEDAG! Min älskade moster fyller år idag, grattis grattis grattis! Hoppas din dag blir helt underbar och jag älskar dig!! Önskar att jag kunde ha varit där med dig och fira, men nästa år firar vi dubbelt!! Hur länge stannar Shervin förresten? Kul att du håller på att hitta ett nytt jobb och att allt går bra!!!

Förlåt för min dåliga bild-uppdatering. Bilder kommer imorgon, jag ska verkligen försöka. Hihi. Kom just hem från gymmet, tro det eller ej så har jag börjat gymma. STOLT!

Och mamma&pappa jag har en rolig sak att berätta. Jag ska hälsa från min värdfamlij att de är väldigt nöjda med hur mitt rum ser ut, asså hur jag städar och så. Jag kan också tillägga att de har sagt att jag får ha det hur stökigt jag vill, så länge jag är nöjd. HA. Så ni behöver inte oroa er för det längre. Men jag håller det fortfarande städat.

Skolan idag var bra, killarna här är annorlunda från Sveriges killar. De hälsar om man går förbi, inte bara sliskiga killar utan riktigt snygga också! Idag fick jag i alla fall tre hej! Ett av en ful kille och två av två snygga killar. Den fula killen fick disseeen haha! Menmen!

Sitter just nu och lyssnar på Lady Gagas Papparazzi. Minnen från Gothia med Jennifer. Hoppas du har det bra i Chicago!

Jag lägger ut lite bilder i alla fall! Enjoy.




Solnedgång i San Diego, Oceanside Beach. Tänkte bara göra er lite smått avundsjuka! Hihihi





Brianna och Farena. Farina är en utbytesstudent från Tyskland.




Hemma hos mig, Briannas kusin, Dro, Farina, Brianna och min Värdpappa i blått. Brianna är min representants dotter och Dro är hennes Pojkvän. Vi spelade rockband.




Jag med min underbara rosa mysdress. Love it. 

Det var allt för idag, Puss på er! 




6 skoldagar!

Nu har jag gått 6 skoldagar i Vista High och det känns bättre och bättre för varje dag. Har bytt klasser så nu går jag med folk jag tror jag kommer trivas bättre med. Har inte mcyket att säga men jag har en liten önskan .. Kan inte ALLA som läser den här bloggen, alla alla alla bara skriva sitt namn i kommentargrejen, vore lite kul att veta vilka som faktiskt läser.

Och familj och vänner, kommentera så jag vet att ni har det bra där hemma! Puss

RSS 2.0