18årsparty!

Hej! Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag! Igen.. I alla fall. Nu har jag precis kommit hem från en födelsedags fest hos skolans typ rikaste tjej. Hon hade hyrt en lokal med pokerbord med riktiga pokermänniskor och en dj och grejer. Shit hon har pengar verkar det som. I alla fall.. Träffade massa roliga människor och hade verkligen jättekul :;) Känns ovant bara att lämna en fest klockan halv 11 istället för halv 3. Men det är ganska skönt faktiskt! Idag började dagen med att jag och Sandy åkte till Farmers market och handlade lite frukt och grönsaker och sen åkte vi vidare till Blakes baseballmatch som de vaaannn! Sen åkte vi till lunch och åt italienskt och efter det bar det av till shoppingcentret där jag och sandy shoppade lite och sen var det partytiiiiiiiiiiime! Det var verkligen supertrevligt! :) Imorgon är det sunday dinner party. Ska bli kul. Give me a call. Loveu

Halsont och bubbelbad

Tjolahoppsan! Idag är det Måndag igen och jag älskar att vara tillbaka i skolan! Dessutom hade vi sommarväder idag så det var skönt. Och vet ni vad det innebar? BASEBALLTRÄNING! Det var riktigt roligt idag för nu är jag mindre blyg så jag var med dom inne i the weight-room. Som är som ett litet gym. Killarna är så underbara och snälla :) Love them.

Skolan gick bra och snabbt. Själva lektionerna är kanske itne så roliga men whatevah. Över lunchen så gick jag utanför skolans område hem till Amy och Brianna och Farina och alla.
Efter skolan åkte jag i alla fall hem till oss och började känna mig lite sjuk. Så UNDERBARA sandy tappade upp ett varmt bad till mig med en massa lukt-ljus och bubbelbad. Mycket härligt! Så nu är jag avslappnad och utvilad. Ska bara bestämma kläder inför imorgon och sen är det läggdags för mig.

Tänkte slänga in en bild från när vi var hos Chads sist. Jag är ju där typ en gång varannan vecka.


"Today is the day" -Blake Lepire

DAGENS FRUKOST: Flingor och mjolk
DAGENS KLÄDSEL: Svarta leggings, svart linne, svart tjocktroja, svarta boots, rosa sjal och silverklocka.
DAGENS PARFYM: Paris Hilton
DAGENS NAGELLACK: Langa losnaglar med fransk manikyr med vitglittrig topp. Supersott.
DAGENS SMINK: Maskara och solpuder.
DAGENS SMYCKEN: Armband fran forever21 och en silvrig DKNY klocka.
DAGENS SKOR: Svarta boots.
DAGENS FÖRHOPPNING: Att de har after-school baseball practice idag.
DAGENS SAKNAD: Nellie och Hanna
DAGENS DRYCK: Vatten
DAGENS TRÅKIGASTE: Att jag har engelska idag.
DAGENS FINASTE: Solen som skiner.
DAGENS VÄDER: kallt och snö, som vanligt...
DAGENS PLANER: Skola, forhoppningsvis traning for killarna efter skolan och sen vet jag inte. Hem i guess.
DAGENS CITAT: "Today is the day"
DAGENS MÅENDE: Lite halsont men annars ar det prima!

Jävla fan

Min idiot till ipod slutade nyss fungera.

Winterformal

Ja igår var det winter formal! Det är ännu en dans och det var min andra stora dans. Det var faktiskt superkul! Dagen började med att ajg vaknade, och sen åkte jag och sandy och fixade mitt hår hos frisören. Sen så åkte vi vidare till nagelsalongen och fixade naglarna!
Sen var det snabbt hem igen och sminka mig och sätta mig i bilen och åka vidare till Sidneys hus där alla skulle ta foton. Därefter åkte vi till en italiensk restaurang och åt middag och sen var det partytiiiime! Vi dansade hela kvällen och det var superkul! Här kommer lite bilder från kvällen.


Jag älskar dom!


Jag och svea


Världens bästa Blake


The Q-team! Quelsea (Chelsea), Quinn (Linn) och Qualielle (Danielle, larrys syster)
Danielles mamam trodde jag hette Quinn, så de kallar mig quinn och jag kallar de qualielle och quelsea. Nu är vi the Qteam!


Trappan.
Larry och hans dejt längst ner.
Jag är högst upp haha. Ser inte mig så bra

Svar på fråga

Vem var det som frågade om jag och blake är tillsammans?:) Nej vi är inte tillsammans, han är min värdbror.


Basket basket överallt!

Idag vaknade jag ännu en gång innan Blake moahahahaa! Jag var väldigt duktig imorse. Jag hann även att plocka ur diskmaskinen innan jag gick till skolan. KORS I TAKET? Haha.
Skolan gick bra. Tråkig dag faktiskt. Hände verkligen inget speciellt.

Efter skolan åkte jag, erin, svea och sandy och shoppade winter-formal kläder till Blake, så nu är han också redo! Sen åkte vi hem och emilio kom över och sen åkte jag blake emilio och svea till kvällens basketmatch. Jag vr ganska trött under matchen och vi förlorade typ 69-73.

Sen åkte vi och åt fryst yoghurt. Mums! Men nu ska jag bädda ner mig i en skön säng! Woho. Pussssss på er alla. Mamma du kan ringa imorgon om du vill. På morgonen min tid, typ 11 på morgonen min tid. För jag hade inte riktigt tid idag.


ÖSREGN, åska och thunder

Ojojoj jag vet att jag säger det i varje inlägg men ack vad det regnade idag! Galet mycket. Det bara öste ner och vi hade tydligen också en tornadovarning. Haha spännande.

Idag började dagen med att jag faktiskt gick upp klockan halv 6, för att hinna med att duscha innan blakyboy. Men det regnade så mycket så jag nästan trodde att han var i duschen men nej det var han inte. Fatta vad jag kommer känna att jag har sovmorgon varje dag när jag kommer hem efter att ha gått upp klockan halv 6 varje morgon.
Sen bar det av till skolan precis som vanligt och jag började dagen med T.A, som vanligt var det väldigt lätt och roligt, och sen stannade jag också där under ELP. De flesta baseballkillarna och tjejerna kom så det var superkul!
Sen hade jag idrott och det hade vi inne i gympasalen eftersom att det regnade. Gud folk blir alldeles galna här när de regnar! För mig var det en vanlig dag haha. Nej faktiskt inte längre, jag freakade också ut. Jag vill ju ha sommar och sol igen! Men den kommer på lördag enligt prognosen.
Idrotten gick bra, jag visade läraren att jag gjorde mitt bästa och han sa: Good joobbb!
Sen var det lunch och meningen var att jag skulle följa med blake och erin till tacobell och luncha där men som junior får man ju inte lämna skolområdet men skitsamma det går ändå. Men det sket sig och jag stannade i skolan.
Sen hade jag engelska och det är så JÄVLA tråkigt men lyckligt nog så hade jag min ipod med mig. Vi håller på och lyssnar på ngn jävla gammaldags pjäs. I could care less säger jag bara. En bra sak som hände var i alla fall att igår så glömde jag mitt block i baseballkillarnas gym, så en av killarna la de i omklädningsrummet och jag fick tillstånd att gå till baseballträningen (som var samtidigt som min engelska lektion), och när jag kommer säger läraren/min värdpappa: Spoooortygirl is out of class, what are you ddoing here sportygirl?:) Haha. Han är så himla rolig och trevlig.
Men i alla fall så svarade jag att ajg skulle gå in i omklädningsrummet och hämta mitt block. Så här löd konversationen:

Linn: Im gonna go get my spiral notebook.
Rick: Okay but blake go with her. (eftersom att vissa killar kanske var nakna där)
Linn: Why? I can do it myself!
Rick: Well there might be boys changing!
Linn: Haha that's ok, i guess ill find out!

Så började vi alla skratta.
Tyvärr bytte inga killar om.

Sen åkte jag hem och ringde Erin som kom och hämtade mig och så åkte vi hem till henne och bara umgicks. Hon är så himla trevlig jag älskar henne! Hon är typ min bästa vän här.

Sen åkte jag hem och städade mitt rum. Haha det var min dag.

Puss på eeeeeeeer. (LÄS MITT TIDIGARE INLÄGG OCKSÅ)

Till min bror

Även fast du aldrig hör av dig, även fast du måste ta ut örhänget du har i ditt öra, även fast du vägrar skypa med mig, så älskar jag dig och därför måste jag bara vissa dig det hära SWEEEEEEDIskämtet, fyfan vad torrt!

"If the grass is greener on the other side, you can bet the water bill is higher"

HA-- HA-- HA
JAG FÖRVÄNTAR MIG EN KOMMENTAR!

Pussar

Mamma

Amen mamma du måste i alla fall skicka receptet! Och kolla din mejl på facebooook!

Hej på er alla!

Hoppas allt är bra med er. Här är det bra som vanligt! Jag lever livet, och njuter till 110%. Idag har det öst ner igen, men killarna hade fortfarande träning och det var lika roligt som vanligt. Faktiskt roligare för jag snackade mer med dom än vanligt, för de var i gymmet så det var enklare än när de är ute och springer på fältet.
Ja vad har det hänt för roligt idag då! Hm.. Inget speciellt. Livet är vanligt här, inga nya överraskningar här varje dag, det är precis som det är hemma. Men underbart är det dock. Jag bara njuter..
Mamma hörde att du hade ringt idag!

Vill ni veta hur en dag ser ut för mig?

Jag vaknar runt halv 6-6, för jag vill hinna med att duscha innan blake för han tar alltid så lång tid på sig! Plus att han tar allt varmvatten haha. Sen går jag ner och äter frukost, och sen sminkar jag mig. Jag tar alltid med mig mina kläder in till badrummet och byter om därinne.
Sen åker jag, rick och blake till skolan.
Jag börjar alltid dagen med T.A eller Art 1. Sen har vi något som heter ELP, och då får man gå till vilket klassrum man vill. Många ser den halvtimmen som en hangout timme där man inte gör något annat än att umgås, även jag. Sen går vi till nästa lektion, och i början av den lektionen så har vi SSR. Stupid silence reading kallar jag det men det är självklart inte rätt. Vi sitter alltså och "läser" i en halvtimme. Men för många elever innebär denna halvtimme Ipod, mobilspel eller skvallertidningar. Sen börjar den riktiga lektionen som håller på till klockan 12.01, då får vi lunch i 40 minuter. Efter lunch så går vi vidare till nästa och sista klassen som är Engelska eller Franska för min del. Där inne sitter vi till klockan 14.21 då klockan ringer och vi äntligen får åka hem, eller som i mitt fall, springa så fort jag kan till baseballträningen. Sen sitter jag där i kanske 1,5 timme och umgås med killarna/tittar på dem springa omkring. Sen byter dom om med musik och dom har typ värsta party där inne och jag får inte vara med för dom byter om :(.. Haha menmen.. det är ok!

Sen åker jag, blake och rick hem och de sitter bänkade vid sportkanalen på tv'n, och jag sitter vid datorn eller umgås med resten av familjen. Haha nej de siter inte bänkade men sportkanalen är alltid på. Det tycker jag är lite kul haha.

Skillnader mellan USA och Sverige!

- Killar är artigare här, de vet sina "manors" och hur man ska bete sig mot en tjej, vilket är något som svenska killar saknar.

- Svenska killar ser dock bättre ut

- Här dejtar man ända tills killen frågar om tjejn vill "go out" med honom, då är man officiellt tillsammans.

- Lektioner börjar så konstiga tider, lixom vem slutar klockan 14.21 och inte bara 14.20?

- Man får absolut inte lämna klassrummet innan klockan ringer.

- Vi är instänga med galler på skolan med vakter som går omkring, och vi måste ha en hall-pass för att få gå på toa.

- Tonåringar får inte stänga dörren om sig när de har pojkvän/flickvän hemma hos sig.

- Många har inte sex pga. moraler och religion

- Föräldrar har bättre relation till sina barns vänner, de är alla som kompsiar medans i sverige är det ett stort mellanrum.

- Skolmaten måste man betala för själv, och den är inte nyttig. Nudlar, pizza, burrito, sallad.. Sen har dom ngn äcklig stor kaka med sylt och jordnötssmör. BLÄÄÄ!



Har inte laddat min kamera men jag ska göra det så att jag kan ta lite bilder.

Sjalar, linser, sommar!

Ojojoj det bara öser ner här borta. Regn i california? Never happens. Idag var en enkel dag i skolan, igen. Det gick i en väldans fart också. Blake får mig att skratta hela tiden jag fåfr inte nog hahahaha. Idag har jag verkligen skrattat hela hela dagen. Ni måste träffa han han är verkligen rolig.
Men men i alla fall, efter skolan kom rick hem från Vegas så nu är hela famlijen samlad igen! Sen åkte jag och Blake till skolans basketmatch som vi vannn! Jag var ända tjejen och jag har verkligenn så himla kul när jag är den ända tjejen! Killar är så lätta att skämta med.

Jag saknar verkligen mina sjalar där hemma! Speciellt min rosa halsduk! Kan inte ni skicka dom mamma och pappa? Jag behöver även mer linser. Jag har linser för 3 mer veckor..

Hoppas verkligen att vädret blir finare snart. Saknar sommaren här borta hahaha. Men den kommer nog om några dagar!

Har tyvärr inga nya bilder men ska ta fler sne. Puss


Halsningar fran klassrummet

Nu sitter jag i klassrummet och vantar pa att eleverna ska gora klart sitt prov. Jag sitter alltsa i T.A. klassrummet. Booored. Hahaha.


5 månader

Idag är det fem månader sen jag lämnade min trygghet i sverige - och jag saknar den inte alls. Moahahha. Måste jag verkligen åka hem? Nej låt mig stanna, snälla.. Jag vill aldrig åka hem. Aldrig! Fast självklart saknar jag min släkt, familj och vänner men jag vill ändå inte åka hem.
I alla fall, idag började jag dagen med att åka ut och äta frukost med blake, evan och faster Karen.
Därefter åkte vi hem och hon åkte hem till sig. Hon har bott här i några dagar för mina värdföräldrar har inte varit hemma. Sen åkte erin och blake på bio. Jag ivlle inte följa med, men de frågade om jag ville men jag sa nej.

Så idag har varit en dag full of nothing. Ikväll kommer Sandy hem och imorogn kommer Rick hem. Oj vad det har öst ner regn idag! Massor med regn.

Oj förresten, visste ni att det var en jordbävning här i lördags morse klockan 4 på morgonen?.. Fan jag missade den! Hade varit coolt om jag var vaken. Puss på er alla. Love yaaa

long dag

Idag har varit en jättelång dag. Började med att jag vaknade klockan 8 och inte kunde somna om. Klockan 10 gick jag upp, gjorde mig i ordning och sen kom Erin över och vi väntade tillsammans på att Blake skulle bli klar så att vi kunde åka hem till Chad. Det var en american football-match på tv så vi och baseballkillarna tittade på den. Sen så hade vi bara kul med singstar med mera. Killar här är så sköna, de sätter på musik och dansar tills de inte orkar mer. Så himla sköna människor. Love them.
Kvällen var rolig ända fram tills vi fick ett samtal där vi fick höra att tre av våra vänner hade varit med i en trafikolycka och nu var på sjukhuset. Så vi åkte dit och mötte upp typ alla cheerleaders och killarna som satt och väntade inne på akuten. En tjej gjorde bara illa sitt ben, en tjej blev medvetslös en stund men nu är hon OK, och en tjej var otroligt chockad bara. Glad att de mår bra. Sen åkte jag blake och erin hem till erin och bara chillade och nu är jag här. Hihi.

Imorgon, Måndag, är jag ledigg! Wohooo...

Baseballgame

Idag hade vi ett baseball game och det var kul! Vista Panthers vann, men jag koncentrerade mig mer på att socialicera mig med de nya vännerna som jag fick. Jag träffade några nya cheerleaders som är Erins kompisar och de är verkligen jättetrevliga.

Därefter åkte vi till Lamppost Pizza och åt lunch. Rick och Sandy är bortresta så Aunt Karen är här och hälsar på och ser till att vi är duktiga! Så ikväll tittade vi bara på the Hangover och tog det lugnt och sen kom blake hem runt klockan tolv så vi chillade bara i min säng till klockan typ halv två hahahha..

Jag är jättetrött nu och dagen har verkligen inte varit särskilt händelsefull så nu ska jag gå och lägga mig.

Mamma förlåt att ajg blev arg på dig idag, jag är inte arg. Loveeeeee

Basketmatch

Hej på er alla människor!

Idag har vi varit lediga hela dagen. Hur skönt som helst. Jag vaknade klockan 10 efter ca 10-11 timmars sömn. Åh vad skönt. Sen åkte jag, rick, blake och evan och åt lunch ute. Hahaha. Det är så att när min värdmamma inte är hemma så är det äta ute som gäller. Spisen rörs inte. Hahahaha. Typiskt killar :) But i like it.

Jag har fått en liten bula. Min hund försöker alltid ta min sko och häromdagen när jag skulle ta tillbaka skon fick jag dörrhandtaget bakom örat och oj det gjorde ont gott folk.

Men sen i alla fall så åkte vi hem och svea kom över. Sen åkte vi till basketmatchen som var idag. Vi vann! Wohoo! Nu är vi hemma igen och imorgon är det baseballmatch som gäller. Ska bli kul! :) Killarna är så trevliga. Love it.

Här kommer massa biler för att catcha upp lite.



Jag på nyår





Jag och Mitch på nyår


Jag i bilen från idaho. Haha jag och blake var uttråkade.


Skrivet av mig. Hihi





Emilio på historian


Canaan, Jordan och Billy tror jag han heter. Jordan kommer bli en känd baseballspelare en vacker dag.


Denna vackra syn



Varsity Baseball



Jag häromdagen innan idrotten



Emilio haha. He cracks me up!


Jag idag innan matcher








Jag och erin!






Four day weekend

Idag är det torsdag och vi är lediga imorgon Fredag och på Måndag. Woohhoo.. Skolan är lätt och allt rullar på som vanligt. Jag går på baseballträningarna varje dag och låter mina ögon skåda de snygga killarna springa omkring. Hihiihihhi :) Läxor har jag inte så många av heller.

Det hände en lite rolig sak igår. Det började med att ajg försov mig till klockan 7. Vi lämnar huset klockan 7. Jag hoppade upp och sprang rakt till bilen. Ursch vad äcklig jag kände mig. Menmen! Under lunchen får vi juniors inte lämna skolområdet men jag fattar inte vad det är med alla säkerhetsvakterna. De älskar typ mig! Vi var på väg ut genom grinden för att försöka ta oss ut, jag och svea, för jag ville hem till farina smo bor tätt intill skolan och ta en dusch. Tjejen innan oss var tvungen att visa oss hennes skol-id och tillstånd och sen kom jag och ba: Får jag gå? Han ba: Visst.
EHhhhh jag trodde att vi skulle bli tillbakaskickade till skolan men nejnej. Så vi gick hem till farina och jag hittade Macaroni and Cheese i skafferiet som jag ville mickra. Det var makaroner och pulver. Jag hällde makaronerna och pulvret i en skål och satte i den i mikron. Sen hoppade jag i duschen och när jag stod där tänkte jag: "Jag undrar hur pulvret blir sådär smetigt.. Och sen slog det mig! JAG GLÖMDE HÄLLA I VATTEN!

Som tur var hann Brianna se att jag höll på att bränna sönder huset som tur var! Hahhaha..

Imorgon ska jag bara ta det lugnt och på kvällen har skolans basketlag match. På lördag är det baseballmatchh! Ska bli kul. :)

HANNAAAAAAAAAAAAA JAG VISSTE JU INTE ATT DU HADE OPERERATS, love you. Hallå där hemma allihopa jag uppdaterar er ni får faktiskt göra samma sak! Puss!

Bilder fran sondag

Nu sitter jag i klassrummet och ar T.A. haha det ar jattekul jag behover inte gora ngt alls. Hihi.

Har kommer lite bilder fran igar(sondag)


blake


Joe, bryan och ngn kand baseballspelare som spelar in the major league whatever that is.


Tyler och Derek. De ar tva av varldens snallaste killar.



Min vardpappa



Min vardmamma

Baseball baseball baseball

Åh vilken underbar dag det har varit idag. Jag började dagen med att gå upp klockan 6 för att vi jag trodde att vi skulle åka klockan 7. Så jag gick upp klockan 6, fixade mig. Var klar vid klockan sju, men min värdmamma var inte uppe. Så 7.20 knackar jag på hennes dörr och hon sover fortfarande. Haha. Så hon gick upp och fixade sig snabbt och sen åkte vi och köpte donuts till hela baseballlaget som vi skulle möta på fältet. Jag var tjejen som gick runt med donuts och de blev så himla glada. Sen gick jag och satte mig med chris och larry och bara hade kul. Fan vad söta killarna här i usa är. Killarna lärde mig lite hur man spelar baseball och de är så himla sköna. Jag går in i killarnas omklädesrum hela tiden (när de har kläder på sig) och idag ba: Men linn du får inte vaaa härrr! Och då svarade jag: "Just watch me." Och så gick jag in och det gick hur bra som helst haha. Och nu har jag tydligen blivit lagets massagegirl också. Blake har spridit ryktet att jag är bra på att massera så jag masserade typ 3 killar där inne under lunchrasten fram tills min värdpappa kom in och det blev lite halvt pinsamt men det är ingen fara! Alla andra ville också ha massage men mina händer var trötta. Hahahhahahahhaha åh vilken dag fan sverige be jealous i love my life.

Sen åkte jag, sandy, erin och erins mamma och shoppade så nu har jag en klänning till winterformal! Woho.

Nu är jag doch helt slut för det vart ingen sömn inatt hahaha.


Lördag

Hej på er alla. Nu är dagen över och jag ligger i sängen med blake och erin och jag är noga med att de inte strular i min säng, no more struling in min säng. Idag vaknade jag tidigt för att jag sandy och evan skulle till farmers market och köpa grönsaker och saker och sen åkte vi vidare till evans match där vi också mötte upp grandpa roy som är så himla trevlig. Han förlorade men sne åkte vi vidare till deras hus som dom hyr ut till två män (de är bara rumskompisar), omg vad man kunde se att det var en ungkarlslya. Hahaha.

Sen åkte vi hem där jag tog en typ 4 timmar nap tills klockan fyra och sen kom alla gästerna så det var trevligt. Vi gjorde inget speciellt men jag och blake och erin satt och sucked it up.
Nu ligger vi i sängen och mitt huvud värker och det gör ont.

Imorgon ska vi upp klockan 6 för klockan 7 ska vi vara på baseballfieldet, så vi får se hur det går med det. Killarna ska hjälpa småpojkar och lära dom hur man spelar baseball så de tjänar pengar till laget.
Lovar en massa bilder och det ska bli jättekul! Även om det är tidigt på morgonen. Äh nu är jag trött som tusan. Puss på er alla.

 

 


fredag

Hej! Idag fick jag en lätt utskällning av min mamma för att jag inte bloggar så here u go! Tack för pushen mamma i needed it. Love ya.
Idag vaknade jag upp men gav mig själv 15 minuters sovmorgon som gjorde mig väldigt glad. Sen hoppade jag i duschen som faktiskt hade varmt vatten efter att blake hade duschat. Ovanligt! Haha.

Sen bar det iväg till skolan där jag började med Art. Väldigt lätt. Sen drog jag vidare till ELP (man får gå var man vill bara man går till ett klassrum), och jag och svea gick till hennes mattelärare som alla hatar men av någon anledning älskar hon mig. Jag var sen in i klassrummet men jag log stort och bad om ursäkt och då sa hon: Kommer du alltid undan med det där söta leendet? Haha yeeeeees. Sen så ville vi gå någon annanstans så jag tog min superkraft och log och bad snällt och det funkade. Score!

Sen hade jag historia ( KILL ME ), och sen franska. Sen gick jag vidare till baseballträningen och jag älskar det. Alla killarna är så himla trevliga och när jag pratade svenska i telefonen med min mamma så kollade alla och skrattade och ville höra mer.

Sen kom vi hem och så drog jag och blake direkt vidare till Chad som hade en liten get together med några från baseball laget, så jag var alltså den ända tjejen fram tills dess att en annan tjej kom men ingen kände henne så hon var mer eller mindre osynlig. Jag måste bara säga att killar här är så jäkla avslappnade och i love it. De klär sig inte i märkes-skjortor, har massa vax i håret och måste dricka alkohol för att ha kul. De här killarna har kläder som funkar, de ser helt ok ut, men de har kul! De sätter på techno och dansar och löjlar sig, skrattar, leker, you name it. De är så relaxed och jag älskar det. Insidan är viktigare än vad jag trodde.

Imorgon är det upp och hoppa tidigt på morgonen för vi ska på farmers market (en liten markad där man köper frukt o så), sen så får vi gäster på kvällen. Sandys syster med familj, bror med fru och mamma. Ska bli kul.

Puss på er alla.  

God dag!

Nu sitter jag här med huvudvärk för det blev inte så mycket sömn inatt även om vi hade sovmorgon. Jag och blake låg i min säng och pratade med victoria på skype haha. Idag hade jag Art 1 för första gången. Mycket lätt! Imorgon har jag T.A (Hjälp till lärare), Idrott och engelska som andraspråk. Hahaha fyfan vad lätt mitt schema är.

Efter skolan varje dag kommer jag titta på baseballträningarna vilket jag njuter av. Imorgon tar jag med mig kameran! Det är inte helt fel att få sitta och titta på en 20tal killar som också är lite flörtiga av sig! Dom är jättetrevliga och alla vem vem jag är för ajg är coaches hostdaughter.

Nej nu ska jag kila iväg. Pussar och kramar från linn

Jag blir så trött på hur fet jag faktiskt går och blir här. nu blir det ändring

Dålig uppdatering.

Förlåt för dålig uppdatering, jag vet att jag skriver det i varje inlägg men nu blir det bannemig ändring. Det är bara det att innan jullovet så hade jag så otroligt mycket plugg. Typ 7 prov på en vecka. Asjobbigt. Men nu är allt OK igen. Så. I början av jullovet åkte vi till disneyland jag, erin, blake, rick och sandy och sen deras familjekompisar som bor i beverly hills.

Sen bar det av till Idaho. Där åkte vi snowboard och hade det jättetrevligt i en veka. Men det var dock svårt att komma upp till kylan från varma californien. Det tog också 14 timmar i bil att åka upp. På vägen upp stannade vi i Utah och sov över och på vägen hem åkte vi alla 14 timmar. Ojojoj det var en lång resa! Jag har i alla fall blivit mycket bättre på snowboard nu. Det kommer bli svårt att komma hem till kylan.

Men jag orkar inte blogga om det förflutna utan nu ska jag blogga varje dag om varje dag för det är så svårt att komma ihåg vad jag har gjort med detaljer och så. JULAFTON förresten. Julafton firade vi den 25e, och jag fick många fina julklappar. Två presentkort, ugg-boots, en maskara, kläder och massa mer. Massa bilder finns på facebook.

På nyårsafton sov jag vid 12slaget. Nästa år blir det party!

Nu ligger blake och erin i min säng på varandra så nu ska jag köra ut dom för det är läggdags :))) De har en diskussion om hur han säger att hon är jätteduktig på att massera men hon tror inte på honom så det är lite spänt. Men jag sitter här och skriver så jag är inte inblandad. Haha. Puss

RSS 2.0