Boys boys boys!

Igar kom hela baseballteamet over. De kom over, sa hej och stannade i typ en halvtimme, och sen akte de ivag och skulle salja saker till valgorenhet for baseballteamet.
Meningen var inte att jag skulle folja med, men jordan bjod med mig med honom, parker, canaan och derick. Parker ar sa himla snyyyyggg jag typ dooor. Och han fragade om mitt nummer :) Hihi!
Sa vi akte runt i hela vista och hade party i bilen! Mer an sa kan jag tyvarr inte beratta for er! Haha.
Vill ni veta mer, sa ring! 1 760 716 0349. Glom inte riktnummer.

Sen kom vi hem och alla killarna stannade i typ en timme och sen stannade jordan en liten stund och spelade fifa med blake och jag satt och kollade pa.
Det var en mycket rolig kvall, den rolgiaste pa lange!

Och mamma, du fragade vad som har hant med larry! Han gjorde en kna-operation sa darfor gick han pa kryckor.

PUSS

MORP

Ja, nästa dans som vi har är MORP! Där tjejerna frågar killarna på dejt. AH och guess what? Jag frågade en kille idag! Han är med i baseballteamet och det går rykten om att han gillar mig. Så han kommer nog säga ja. Jag la en lapp i hans skåp. Haaaaaaa..

Jaja! Imorogn kommer alla baseballkillarna över och jag ska locka håret imorgon så jag ska gå och lägga mig nu för väckarklockan står på 4.30! I vanliga fall går jag upp 5.30.
Idag var en lätt och bra dag. Hade TA, Idrott som jag alltid är halvdöd efter (HAHA), och sen hade jag engelska. Jag började bråka med en tjej där idag.
Jag hade en liten plastgrej med vindruvor i. Så kommer jag till min engelska klass som är full med mexikaner, och en SNÄLL tjej frågar om hon får smaka av mina vindruvor. Jag sa: Aaa visst!
Så säger den här störda tjejen som jag HATAR: Jag ivll också ha! Då sa jag : Nej du får inte.

Då tar hon hela grejen och tar alla vindruvor med sina äckliga fingrar. Smakar och säger att de är äckliga och älgger tillbaka dom. Jävla unge jag hatar henne så jävla mycket. Juste hon såg att jag blev arg, så hon ba: Im not your friend anymore. Sen så hade jag en skvallertidning. Hon ba: Får jag läsa din skvallertidning?
Då svarade jag: Nej, youre not my friend anymore, remember?

Så tar hon tidningen, och jag tar tillbaka den. SÅ SPARKAR HON MIG. Jävla idiot. Sen ignorerade jag bara henne. Jävla idiot.

Juste! Idag klippte jag mig! Jättelite men det är jättefrächt.

Basket

Idag hade vi basketballmatch igen, och vi vaaannn! Dagen var bra, jag var på baseballträningen vilket var väldigt trevligt som vanliggggggt!

Jag hade Art, Historia och sen hade jag Franska. Hade franskaprov. Min franskalärare är så konstig, haha! Han gav oss provet och sen gick han ut ur klassrummet och gjorde massa kopior. Klart alla fuskade då!!!!
Haha!

Det är sommar igen här, men imorgon ska det tydligen regna. Hoppas inte!:(
Hur har ni det där hemma?

Blogg

Hej på er bloggläsare! Igår kom vi hem från santa barbara. Woho. Väldigt mysig stad. Det är staden där min värdmamma växte upp. Vi åkte i lördags morse: Jag, svea, blake, evan, rick och sandy. Vi mötte också upp min lärare/deras familjevän där. Vi shoppade och hade det allmänt trevligt där. Vi åkte också och tittade på UCSB, universitetet dära.
Kort om det.

Idag var det en vanlig dag igen. Allt rullade på som vanligt och jag bara älskar baseballträningarna. Jag har inte så mycket att säga, så som victoria sa, jag låter bilderna tala för sig själva!



Här har hela laget teamsnack. Stackars larry som går på kryckor skyndar sig för att inte missa något. Hahaha.


Teamsnack






Jordan och Larry






Larry och Jordan


Jag ser skitfet ut men amerikanska kryckor!













Chris och Jordan






jordan med min scaaarf


Chris

 


Taggad inför helgen

Okej myckt att berätta!

Imorse vaknade jag och kände mig mycket bättre! Jag gick glatt upp och fixade mig för skolan. Sen var det dags för bild där vi hade en vikarie och hennes mun gick i ett och jag fick inte stopp på henne. Sen hade jag historia. Och vi hade SSR innan historian och jag har nog aldrig gjort bort mig så myckt som jag gjorde idag.

Okej, för det första, jag satt precis bredvid högtalarna i klassrummet. Och smsade. Jag skickade iväg ett sms, och ni vet när det är mottagning så låter högtalarna lite knasigt när en mobil är nära? Förstår ni vad jag menar? Eftersom att jag satt precis vid högtalarna så fick jag alla blickar på mig och läraren frågade: Var det din mobil? Jag svarade: Nej.
Hon trodde på mig och sa att vem det än var så var den respektlös och allt var det hör till. BLABLABLA.
Självklart svarade då Victoria på smset. Och guess what? JAG HADE GLÖMT ATT STÄNGA AV LJUDET. Så PIPPIP-PIPPIP lät det och jag började skratta av någon anledning. Alla blickar på mig igen och läraren frågade: Linn, smsar du med någon? Jag svarade: Nej. Då frågade hon igen: Ljuger du? .. Och jag satt där med ett leende så jag skulle vara dum om jag svarade nej, så jag sa: Ja. Hela klassen började skratta. PINSAMT!

I alla fall, sen var det franska och sen bar det av till baseballträningen. Alltid lika roligt och idag skulle killarna fylla i lappar med frågor. Och en fråga var: Vad är det bästa med att vara med i teamet?.. Vet ni vad Chris svarade? "Linn". Och sen var en annan fråga: Vem vill du tacka? Och då skrev jordan: My parents, my uncle, lalala, my sister, and Linn!

Söta killar de där asså!

Sen var det hem och byta om och sen bar det av till BASKETMATCH mot våra rivaler! Rancho buena vista high school. Det var fullsmockat och deras publik (crowd) var galen med ramsor och allt och det var våran också. Våran "maskot" eller "symbol" är ju en panther. Deras symbol är en "longhorn". Jag vet inte vad en longhorn är men det är något avlångt i alla fall. Så killarna kom med tshirtar som sa: Suck my longhorn. HAHA.
OCH VI VANN! Haha dom blev så jävla ägda.

Sen åkte vi till lamppost pizza och hängde lite med folk och sen åkte vi hem.

Och fan jag glömde min kamera i ricks kontor så det blir inga bilder förrän monday.
What else.. Kommer nog inte blogga heller för att imorgon åker vi till santa barbara och ska kolla på skolan och vara lite turister för 2 dagar. 1 natt.

Ha det bra. Älskar er. (Älskar ni i nte mig för att jag har skrivit detta långa inlägg) Haha i know you do. PUSS


Hej!

Hejhejhejhej! Idag mår jag mycket bättre och jag sov faktiskt väldigt bra igårnatt! Nu har hostan hittat sig hit och det är inte alls roligt. Baseballträningen var rolig som vanligt och jag har börjat ta med mig kameran så imorgon kan jag lova er bilder.

Idag hade jag min lätta dag, jag hade TA, Idrott och Engelska. Ni vet SSR? När vi läser en halvtimme? Då går en röst i alla klassrum och säger en dikt och alla ställer sig upp, med handen på hjärtat, och pratar med henne. De är så stolta över sitt land. Önskar att sverige hade lite stolthet också.

Imorgon har vi en basketmatch mot rivalskolan - RANCHO BUENA VISTA HIGH SCHOOL! Ska bli spännande, it's gonna be wiiiilld.

Onsdag och sjuk

Killarna i familjen har ju varit sjuka och nu har jag också blivit sjuk. I vanliga fall hade jag inte gått till skolan men nu vill jag det så jag ska göra det. Man vill ju inte missa baseball heller! Därför jag inte har uppdaterat och idag när jag kommer hem från skolan ska jag göra läxor och sen ska jag gå och sova.


Söndag

Idag är det söndag men ingen söndagsångest för det, för vi är lediga imorgon också! Hihi. Idag var det alla<3dag, och jag ville verkligen inte gå upp ur sängen idag! Hahahah sorgligt. Jag åt frukost, pratade med sara, mamma,pappa odch erik och sen åkte jag, rick och ev och shoppade och åt lunch ute. Sen åkte jag på bio med några tjejer på kvällen :) lite stressad, sorry., Gotta go. Puss

Baseballmatch

Yoooo! Idag gick jag upp tidigt på morgonen för att det var dags för två baseballmatcher. Första matchen började vid halv 10 och vi var hemma runt fyra. Tyvärr så förlorade vi båda matcherna men det var som tur var inga viktiga matcher så killarna var på topp ändå.
Efter matchen åkte vi hem och bara tog det lugnt och sen åkte jag och Blake hem till Erin och träffade hennes mammas familj. Alltså hennes morbror med mera. Det var trevligt. Sen började vi göra oss i ordning för Maddies 18årsfest. Det var ghetto tema men jag såg inte så himla ghetto ut om jag ska vara helt ärlig. Vi stannade inte så länge på festen, men det var trevligt i alla fall.  Nu är jag hemma och bara tar det lugnt. Ska hoppa i sängen snart. Imorgon ska jag nog träffa Julia, vi ska hitta på något roligt:)
Har inte så många bilder men jag vet att mina kompsiar tog lite kort med mig så kommer antagligen komma upp på facebook.

4-dagars-helg!

Hej allihopa! förlåt för dålig upptadering men vi har precis börjat en fyradagarshelg! :) Så vi var lediga igår, idag, lördag, söndag och måndag nästa vecka :) kul va? Fråga mig inte varför dock.
Igår hade jag inga planer, men kvällen slutade med en sleepover med erin, sydney och jamie. Det var jättetrevligt och jag lärde känna jamie och sydney vilket var jättekul :) De är båda cheer captain! Vi var hemma mycket och bara tog det lugnt på kvällen, men vi åkte en snabbis till glassresturangen där två killar vi känner jobbar, jamie och sydneys pojkvänner. Killarna var väldigt uttråkade på jobbet och eftersom de hade hela resturangen för sig själva så bestämde de sig för att ha krig mot varandra med allas presentkort, haha!
Sen åkte vi hem och somnade direkt och vaknade i morse vid halv 11 tiden. Sen åkte vi tillsammans med Erins mamma till choppingcentret där vi åt lunch och inhandlade kläder till morgonsdagens fest som har ett ghetto tema! Det är min kompis Maddi som fyller 18 år! Jag är riktigt taggad!
Lovar att lägga upp massa bilder imorgon efter festen :) Efter shoppningen åkte jag hem tog jag det bara lugnt här hemma tills jag, blake, evan och rick åkte och åt middag ute på resturang, eftersom Sandy inte är hemma, hahahah!
Hoppas ni har det bra där hemma, älskar er!

GRATTIS ÄLSKADE BROR JAG ÄLSKAR DIG



Youll always be my #1. Älskar dig och hoppas du får en underbar dag.


Helgen

Helgen har varit fullspackad med planer och darfor har jag inte kunnat uppdatera er dar hemma. I lordags morse vaknade jag upp tidigt pa morgonen for att jag skulle hjalpa till att fixa en Art-show. Det var obligatoriskt for alla art-elever att ga pa showen pa kvallen men eftersom att jag inte kunde sa fick jag ga och hjalpa till pa morgonen istallet. Trott som tusan gick jag upp fran sangen klockan 8. 20 minuter innan vi skulle aka. Duschade inte, fixade mig inte alls. Tankte att ingen skulle vara dar. Sjalvklart var Stephen, Larry, Maddie och Julia dar. Men vi hade kul anda, vi var in charge of the heliumballooonns! Hahaha. Manga hjarnceller gick forlorade.

Sen akte jag hem och vilade lite och fixade mig innan Erin kom och hamtade upp mig och vi akte till shoppingcentret. Dar kopte vi saker infor kvallen. Vi skulle pa en fodeledagsfest med sport-tema. Sen akte vi till in and out, varldens basta snabbmatsrestaurang och at varsin hamburgare. Sen bar det av till Julia. Vi var tidiga, for vi hjalpte till att fixa infor festen.
Det var seriost den roligaste festen. Roda muggar, saaa amerikanskt! Alla dansade och det var stort roligt. Jag har aldrig dansat och varit sa vild pa en fest, in a positive way!! Jag har dock 4 blamarken fran festen menmen sant ar livet! Det roligaste var i mitten av festen da jag bestamde mig for att ha CLUB LINN i sovrummet, sa jag gick in dar, satte pa miley cyrus PARTY IN THE USA pa hogsta volym och borjade dansa pa sangen. Helt plotsligt hade halva dansgolvet flyttat till mitt party. Sangen gick om och om igen typ 5 ggr. Jag och Erin kom hem till henne vid halv 2.

Dagen efter vaknade vi upp hemma hos henne och sa sjutsade hon hem mig for att jag skulle mata hunden. Jag duschade och fixade mig, och sen kom hon och hamtade upp mig och vi akte hem till Chad dar killarna var och vi tittade pa superbowl. Superbowl ar den amerikanska footballs finalen for hela sasongen. Det var jattetrevligt. Sen akte vi hem och jag stadade mitt rum och dackade i sangen.

Det var min helg! Nu sitter jag i klassrummet och har T.A. :) Puss. Och juste! Kolla bilder taggade pa mig pa facebook sa ser ni bilder fran festen. Jag har en bla troja.


BILDER FRÅN I LÖRDAGS:)


Jag och erin



Maddie, erin, jag, ashlee och julia


Jag och the birthdaygiiirll





Friday

Idag är det äntligen fredag och jag har en riktigt rolig helg framför mig. Idag åkte jag direkt från skolan till nagelsalongen där jag fixade mina naglar. De är nu långa med fransk manikyr med en silverlinje som bryter av det vita och rosa. Efter det åkte jag hem och hade inget att göra så jag följde med rick och sandy till deras kompisar (mina kompisars föräldrar), för de förberedde en sak till baseballen. Det var trevligttt!

Dagen har varit bra. Idag på lunchrasten hade vi en sak som ehter club carneval och då är det att alla "klubbarna" köper hem mat från t.ex mcdonalds och burger king och taco bell och gud vet vad, och säljer det som lunch. Ja, vi är ju faktiskt i usa. Jag åt pizza och cheesecake till lunch. Ursch vad onyttigt. Sen hade jag franska. Fy fan min franskalärare går mig verkligen på nerverna. Han hatar typ mig och favoriserar verkligen andra framför mig.
Jag får inte ens gå på toaletten under hans lektioner.. Men guess what! DET FÅR DE ANDRA! Så idag fick en kille gå på toa så när han var tillbaka så frågade jag om jag fick gå och han skakade bara på huvet och sa nej.
Sen råkade min kontaktlins ploppa ut ur mitt öga. Så jag går fram till han med linsen i fingret och så här löd vår konversation:

Linn: Kan jag snälla få gå och sätta i min lins igen?
Lärare: Nej det kan du itne få. Du får sätta in den här.
Linn; Men jag behöver en spegel.
Lärare: Amen kasta linsen eller försök sätta in den här.

Han är så konstig. Jag tycker inte alls om honom. Ah!

Imorgno ska mina värdföräldrar bort så jag ska på födelsedagsfest och sen sova hos erin. Puss
Puss


Las Vegas

Idag tog jag en dags ledigt från skolan och åkte med sandy till Las vegas. Hon hade ett möte där men mötet var bara på typ 2 timmar så resten av dagen spenderade vi på shopping, lunch och en god italiensk middag. Det var verkligen en jättetrevlig dag och jag tackade mycket för att jag fick följa med henne på hennes businessresa.

Imorgon ska jag tillbaka till skolan igen och det ska bli kul som vanligt och speciellt för att det är after school practice för baseballkillarna. hihi.

Har lite bilder som sandy säkert kommer skicka till er mamma och pappa. Lägg ut dom på facebook så att jag kan lägga ut dom på bloggen.

Som min mamma sa: Så kul att mamma åker till växjö eller någon annan ministad och jag åker till las vegas.

Las vegas är verkligen en riktigt cool stad.


Datorladdare

Min datorladdare har totalt dött och funkar inte. Som tur är har Blake en likadan laddare som jag så kanske kan låna den medan jag bloggar och håller er uppdaterade. Ah fan vad irriterande.

Mamma, pappa kan ni kolla hur mycket pengar jag har på mitt konto? Jag känner att jag borde få en extrabonus bara för att jag är så bra :) Love u

PS: IMORGON ÅKER JAG TILL VEGAS :)

Jordbävning

Igår hade vi en jordbävning. Jag vaknade  upp klockan 6.15 av att hela mitt rum, även jag, skakade runt. Jag visste direkt att det var en jordbävning så jag blev inte rädd alls (kors i taket), utan jag tyckte att det var coolt! Jag var inte helt säker på att det var en jordbävning men typ en timme senare kom rick in i mitt rum och ba: Linn kände du jordbävningen? Så wohooooooooo jag har upplevt en 5,0 jordbävning! Sen rullade dagen på som vanligt med Bild, Historia (Så jävla tråkigt.. Hade jag kunnat välja mellan att bo i historiarummet i 10 år eller ta självmord, så hade jag valt självmord),  och sen franska där läraren är helknasig. Vi har börjat med projektarbeten om en historisk fransk figur, och han gav oss 40 minuter att hitta information om den figuren. Utan böcker, utan internet. Så, så här löd vår konversation:

Linn: Hey can we go to the library?
Lärare: No det är fullt där
Linn: Nej det är typ tomt
Lärare: Du stannar 5 minuter efter att vi slutar.

Ursäkta? Han är verkligen konstig. Men sen behövde jag inte stanna i alla fall och jag var tyst för jag ville inte skapa några bråk.

Nu är klockan 6.09 på morgonen och jag ska till skolan om 50 minuter. Tänkte bara uppdatera er lite.

Pussar och Kramar

Sunday night dinner party

Hej på er alla! Idag har vi haft Sunday dinner party. Många roliga människor kom och det var jättetrevligt! Vi gjorde inte så mycket speciellt annat än att bara chilla och äta middag tillsammans.
Innan det så tog jag och svea en promenad till affären som är ca 20 minuter bort. Dessutom har jag inte ätit godis på hela dagen. Mycket stolt!
Idag har det verkligen itne hänt så mycket. Just nu sitter jag blake och evan och tittar på tv i mitt rum men ska köra ut dom snart för jag måste gå och lägga mig.

Och på Onsdag åker jag till Las Vegas! Woho!

RSS 2.0