JAG LEVER

Jag lever, dont worry. Jag har bara inte tid att skriva! Puss


Jaaa

Hahaha! Men jaaaa jag plockade ur diskmaskinen och diskade faktiskt och nej jag kan inte umgas med dom FOR DOM AR INTE ENS HEMMA! Hahaha. Love youuuu ni e bast!

Fan då

Sitter här och räknar ner minuter för att mitt facebook ska blockas av. Meningen är att jag ska göra läxor till klockan 7 och sen klockan 7 så är facebook inte blockat längre. Men nu är jag klar med mina läxor och sitter här superARG, blir så jävla irriterad.

Bilder


















10 weeks!

Hey! Today i've been here for 10 weeeeeeeeks! 10 veckor har gått, 35 veckor to go! Sjukt fort tiden har gått!
Mamma, pappa, ni ville att jag skulle berätta om en vanlig dag för mig:

Det börjar med att jag går upp runt 6, kanske 20 över 6. Duschar och fixar mig, sen springer jag till skolan. Nästan alltid någon minut sen. Jag börjar då med min Första eller Andra period, Matte eller Fotografi. Därefter går jag vidare till ELP (Läxläsning), och därefter till min Fjärde eller Tredje period, Historia eller Idrott. Sen Lunch där jag köper nudlar eller sallad. Jättegott faktiskt. Sen är det den Femte eller Sjätte perioden, Engelska eller franska. (Jag har jämna nummer varannan dag, alltså period 2,4,6 och ojämna nummer varannan dag.) Fattar ni?
Sen kommer jag hem, ofta följer svea hem mig och hennes värdpappa hämtar henne runt 4 tiden. Därefter är det plugg. Iblandå ker jag till gymmet. Sen är det bara en lugn kväll. Ja, en väldigt vanlig dag helt enkelt. Tänkte att jag ska försöka filma en dag. :) Så ni får se!

 Mamma! Kan du ringa mig klockan 05.30 min tid? Kom ihåg att det är 8 timmar killnad nu så alltså klockan 14.30? Love ya!


Jag och Svea





Här är en video på en trött linn, med helium. Cheerleader. Hm.. Kul var det i alla fall!





Jag och Erin

Tack för alla fina kommentarer!

Jag älskar er där hemma så mycket, kan inte vänta tills dess att jag springer i mina familjs famn och ger de världens största kram på flygplatsen, jag längtar så men samtidigt inte. Jag älskar verkligen mitt liv här, men jag älskar min familj mer. Men jag har gjort som jag skulle, jag GÖR som jag ska, jag njuter till 100%, fyfan vad bra jag har det! Men tänker på er alla därhemma varje dag, och saknar er så himla mycket. Ibland får man en släng av hemlängtan, så är det bara.
Tack för alla fina kommentarer.

Så, idag var det måndag igen, och jag försoooov mig.. Ursch. Men jag kom i tid i allafall! Sen hade vi idrott där vi sprang sprang sprang :)! Sen långtråkig engelskalektion.. Haha. Därefter åkte jag hem, så himla skönt att komma hem till ett rum som jag faktiskt hade städat! Och på toppen av det så fick jag en jättegod middag. Men självklart skulle HUNDEN ställa sig och äta från min tallrik. Blev arg men vad ska man göra. Petade bort delarna han hade rört och fortsatte äta!

Och hörni, imorgon kommer det ut fler bilder från homecoming!






Testade en av fotbollskillarnas tröjor! Lukade gott gjorde den inte men jag kände mig lite cool.. Haha




Jag och Farina övar på att gå med högklackat! (Dock inte de skorna jag hade på mig)




Yey



Ser helt sliten ut haha! Inte min keps, inte min hund!











På våra fotballmatcher har vi alltid en kommentator som man hör över hela skolan. Här har vi Dro och Brianna kramandes när Dro bad kommentatorn att fråga Brianna till Homecoming och här kommer hon upp till båset och säger ja! Sött sött sött!



Nej, jag har shorts under! Jag är inte naken under!


Curtis, vi åkte med hans bil till restaurangen!




Nu är det läggdags! Puss



Jennifer, läs!

Jennifer, för o svara på ditt inlägg du skrev om att jag fick klippa i min PE-outfit! NEJ, jag måste köpa en ny! Plus att det typ regel att jag måste ha svarta shorts, men jag kör på rosa och grön! SÅ NEJ, jag är inte so "lucky"! Puss!

HOMECOMING NIGHT!

Hejhejhej! Nu kan jag äntligen blogga i lugn och ro igen. Så, igår var det alltså homecoming night. Så himla kuuul det var! Det började med att jag vaknade upp hemma hos svea. Vi åt frukost, tog en cocacola burk och en chipspåse och gick ut till poolen och chillade lite där. Sen började vi göra oss redo för att åka hem till Sandy och Mr. Lepire (Min idrottslärare och hans fru), där vi började göra oss redo för homecomiiiiiiiing! Hon är verkligen så himla snäll, så det var jättetrevligt att åka dit innan. Därefter åkte vi + deras son Blake hem till cheercaptain Sidney och tog en massa bilder (där mötte jag också upp min dejt, Mason) som ni kommer få se här nedan. Efter det åkte vi alla (SÅ COOLT ATT UNGDOMAR KÖR!) till ett pizza-ställe i San Marcos. Där åt vi och sen åkte vi till skolan och shakade asses all night long!

BILDER!



















Homecoming game

Hey. Today we had a homecoming game and we wan with 23-0. Im gonna go to sveas house tonight and then erins house on saturday so im not sure if i can blogga until sunday. (Monday for you). See ya. Puss

En rolig grej

Im sitting in my photograpyclass and i cant write in english because i dont have all the letters here. But i just have to tell you about something cute that happened yesterday. I was at my representatives house, and she was babysitting a for year old girl. We were joking about things and suddenly my representative said: Im allergic to 4year old. Och sa vantade vi i typ 1 minut, till 4-aringen sa:
HEY im 4!
Hahah gulligt va

100:e inlägg

Hej! Det här är mitt 100e inlägg! Kan ni förstå? 100 gånger har jag suttit och skrivit något. Lite coolt! Idag har varit en helt vanlig dag, inte så mycket nytt. Taggar inför helgen då jag imorgon ska på matchen, sen sova hos svea, sen på lördag ska vi till min idrottslärare och hans fru och vi ska hjälpas åt att göra oss redo. Sen är det homecoming och vi ska gå med massa människor och åh nu börjar jag verkligen komma in i livet här och jag älskar det. Puss.


Helvete

Fan

Sara, mamma eller pappa, snälla ring mig imorgon klockan 05.30 min tid på morgonen!


Homecoming

Hej! Ja, idag var det dags för en överraskning och det var en mycket söt sådan! Jag hade idrott, och så kommer min idrottlärare till mig med en present-påse. Jag öppnar den och ser att det är godis i, och inte vilket godis som helst utan: SWEDISH FISH! De är tydligen populära här. Sen var det ett kort där det stod "Will you go to homecoming with me?". Självklart var det från den söta killen och självklart sa jag JA! Så dejt: CHECK!

Förresten, mamma el. pappa ring mig klockan halv 6 imorgon på mobilen. Halv sex på morgonen. Min tid. Er tid så blir det väl halv tre på dagen. Räkna en extra gång! Love you

Hemma-dag.

Idag försov jag mig eftersom att jag inte sov någonting inatt. Jag vaknade klockan elva. Skolan började halv 9. Woho. Så jag bestämde mig för att stanna hemma vilket faktiskt var riktigt skönt.
Imorgon väntar en "överraskning" eller jag vet inte vad jag ska kalla det från en kille. Vi får väl se vad som väntar.. Berättar imorgon i alla fall!

Imorgno ska jag i alla fall till skolan igen vilket ska bli skönt, det är så tråkigt att sitta hemma hela dagen. Men det var skönt att sova haha!


Hemma-dag.

Idag försov jag mig eftersom att jag inte sov någonting inatt. Jag vaknade klockan elva. Skolan började halv 9. Woho. Så jag bestämde mig för att stanna hemma vilket faktiskt var riktigt skönt.
Imorgon väntar en "överraskning" eller jag vet inte vad jag ska kalla det från en kille. Vi får väl se vad som väntar.. Berättar imorgon i alla fall!

Imorgno ska jag i alla fall till skolan igen vilket ska bli skönt, det är så tråkigt att sitta hemma hela dagen. Men det var skönt att sova haha!


I love you

Klockan är mycket och jag kan absolut inte sova. Går bara inte.
Idag pratade jag med mina föräldrar och Sara. Jag blir alltid så lycklig i hela kroppen efter samtal med er, speciellt när älsklingsnellie eller älsklingshanna är med! Jag saknar er så himla mycket samtidigt som jag älskar livet här! Kan ni alla inte bara komma hit? Man kan ju alltid drömma!

Jag älskar er så mycket. Hihi


Trött dag

Hej alla. Idag har timmarna runnit förbi och jag har inte gjort någonting och det har varit så himla skönt. Nu ska jag sova. Puss hihi.

Bilder

Ar nu pa sveas dator. Ska lagga in bilder fran hennes kamera.









Har nedan ar fran sandiego downtown..tror jag.

















Shoppingday

Idag har varit en trevlig shoppingdag med min idrottslarares fru, en tjej i skolan, hennes mamma och mig och svea. Supertrevligt var det och jag kom hem med manga kassar. Saklart. Hihi. Har ar min homecomingklanning och skor: Kom ihag att jag var fett trott pa bilden sa jag ser ful ut i ansiktet.



(jag ska ha bh pa mig)




Hej hej hej!

Hejhej! Idag var det fredag och det är den dagen vi verkligen har mest school spirit! Cheerleaderserna är uppklädda i sina dressar, och football killarna i sina football tröjor. Självklart åkte vi till matchen som var en bortamatch.. Och vi vann!

Love it here. Love it. Love love love. Dock så måste jag prata lite med er mamma och pappa. Skickar ett mejl till dig på facebook. 

Jag är duktig!

Åh jag är så glad! Tredje (egentligen fjärde men jag räknar inte med första dagen fö jag var inte särskilt aktiv), så tredje dagen jag går till gymmet idag! Berättade stolt det för min idrottslärare! Vi ska jau ha ett prov där man ska ställa sig på en våg, och om man har över 20% kroppsfett så failar man! Jag vet inte hur många procent jag har men jag ska i alla fall inte faila så nu kör jag på! Gym varje dag, inget godis, ingen läsk, bara mat och vatten. Jag kommer bli smal här i staterna. Men jag ska ju alltid vara tvärtom som mamma brukar säga! Haha.

Imorgon ska svea sova här, och på lördag ska hon, jag och min idrottslärares fru åka och shopppaaa! Shopping är underbart.

Vet ni vad som hände på franskan idag? Haha.. (Alltid något)

Jag frågade var verbet "voulour" betydde, och då sa han:

"It means "do you want to..", have you never heard "Voulez-Vous?"

Då svarade jag: "Jo det har jag, jag har hört den låten" ("Voulez-Vous couchez avec moi") Osäker på stavning men ni fattar! Men jag sa aldrig hela meningen för jag ville inte vara oartig.

Så kollar han på mig och ba: YES! "Voulez-Vous couchez avec moi"? Han sa det! Haha det var lite kul. Märker nu att det inte alls är lika kul att läsa det men det var kul där!

Jag måste bara berätta en supersöt sak som min mamma berättade för mig i en av kommentarerna. Min kusin hanna, som är tre år, snart fyra, pratade med mig på skype häromdagen. Efter så hade hon frågat: "Men.. hur kom linn in i datorn?" Så himla söt, saknar henne!! Pussa henne från mig därhemma. Och sen när jag pratade med henne så säger hon: "Linn, när kommer du hem?" Ah jag smälter. Love you.

Sara: Jo vi ska träffas efter halloween helgen äntligen! :) Puss!

Hihi


Linnsan linnsan pinnsan

AJ vad ont jag har idag! Träningsverk i bröstet och axlarna. Imorgon kommer jag ha träningsverk i magen och i övermorgon kommer jag ha träningsverk i benen. Stackars kropp! Haha. Stolt är jag i alla fall, äntligen har jag börjat träna and i actually enjoy it! Idag var kalifornien sig likt igen men solsken och blå himmel. Jag hörde att ni har fått snö. TOO BAD :) Haha nerå jag lider med er även fast det inte går att undvika att njuta av sommaren här borta!

Idag fick jag sovmorgon till 10.20, och alla lektioner var mycket kortare än vanligt så vi slutade samma tid och jag hade alla lektioner jag har en vanlig dag. Alla dagar borde vara såhär. Fett skönt.

Idag såg jag underbara nellie och sara och mamma på skype, nellie är så himla söt! "Linneeeeeeee?" Och så pratar hon så fint. Hon är bäst hon är bäst hon är bäst. Bäst.


äntligen funkar bloggen igen!

Äntligen funkar det igen och jag är så glad så glad!

Hur mår ni därhemma? Jag mår jättebra. Väntar just nu på att jason och wendi ska komma och hämta upp mig för att vi ska åka och gymma. Har inte gymmat på ett tag men nu ska jag börja igen.

Idag har varit en jättebra dag men lite stressfull. Dagen började med att jag vaknade, hoppade i duschen och gick och åt frukost. Gissa vad jag ser när jag kollar ut genom fönstret? REGN! Himlen var grå och det hade regnat. Haha. Alltid trevligt med variation.
Sen kom jag till skolan och allt var som vanligt. På lektionen idag skulle vi para ihop oss med våran klockan2-partner (ett system vi har), och jag hade ingen klockan2-partner så jag fick ställa mig i mitten av klassrummet. Vet ni vad läraren säger då? "We have a swedish girl for sale here!". Alla börjar självklart skratta, men själv tyckte jag att det var lite smått pinsamt! Haha.


Sara: Ja tyvärr så står det still haha! Love you

Mamma, pappa: Bilden är från frankrike


Nu ska jag packa ihop plugget och byta om till gym-kläder! Ha det så bra! Pussar

 

 


Skola

Sitter i skolan och har fotografi. Har funkar bloggen men skriver mer ikvall skulle bara saga att jag mar bra hihi.
Fran dagens lektion

Lycka

Dagen började med att jag var irriterad på en sak. Men nu är jag så lycklig, för nu har jag underbar ny musik i min ipod! Det gjorde min dag. Tänk vad mycket en liten ipod kan göra.
Jag mår i alla fall bra, jag har sovmorgon imorgon. Massa nya rena kläder, jag vet exakt vad jag ska ha på mig. Läxorna är gjorda. Rummet är halv-städat. Kan det bli bättre?



Jag och världens absolut bästa vän!





Fick bara lust att lägga ut gamla bilder. Hihihihihiih puss


God kväll

Nu har vi snart tittat klart på Marley&Me, Jag, Svea och Farina. Vi har köpt massa gott och svea ska sova här. Idag har varit en riktig chilldag och nu är jag så trött så jag ska sova. Bloggar imorgon i promise! Förlåt för dessa korta inlägg!

Puss

Hemskt

- Är Obama eran president också?
- Nej
- Vem är europas president då?

HAHAHAHA


Hihihihi

Hej alla! För första gangen pa länge har jag fick jag inte en ända kommentar i mitt förra inlägg. Hmmmm.. Idag har inte varit sa händelsefull än sa jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, förutom att ikväll sover jag hemma hos farina. Skriver därför mer imorgon. Men bra mar jag iaf! Puss o kram.

Torsdag

Hej alla människor! Idag har varit en glad dag! Dagen började med matte som jag faktiskt fattade, idrott där jag sprang en engelsk mile på 9,5 minuter och fick betyget B, vilket var mycket bättre än förra gången då jag sprang 1,5 miles på 17 minuter. Ja, som ni ser är jag ingen löpare men alltid något!

Lunchen var mycket händelsefull. Jag bestämde mig för att dricka läsk till lunch, på väg till min studievägledare bara för att säga hej till henne med mina kompisar. Hon är trots allt trevlig, trots det som hände innan. Vi gick in till kontoret, satte oss i väntrummet och väntade. Där satt jag med min läsk i min hand i mina egna tankar (vi var alla trötta efter idrotten), drömde mig bort i en annan värld och helt plötsligt börjar min läsk svämma över! Jag skriker lite snabbt av rädsla, för jag var ju verkligen inte beredd på det. Mina kompisar börjar störtgarva och jag sitter där helt förvirrad med min då genomskinliga klänning. Det var pinsamt! Som tur var hade min kompis med sig ett extra linne jag fick låna. Det var lite pinsamt också när en halvt söt kille satt och smålog lite smått och gjorde allt för att inte skratta.

Sen gick vi in i kontoret, och det här är nog kul för er som tittade på svenska hollywoodfruar. I andra eller tredje avsnittet åker Maria Montezami och surfar. Surfledaren, hennes dotters pojkvän, är son till en lärare i skolan som jag ska bli presenterad för ifall han kommer och hälsar på i skolan. Coolt va? :) Haha

Juste, FIONA:

Du kan absolut ge min bloggadress till din arbetskamrats dotter, du kan också ge henne min mejladress ifall hon har frågor!
[email protected] är adressen. Jag vet att jag hade 1000 frågor innan jag åkte. Tack för att du läser min blogg.

Och Sara: Jo skolan har något emot att jag klippte min tröja, men jag har ett linne under och jag tycker det är jätteskönt så sålänge de inte säger att jag måste byta så byter jag inte för det är så skönt! Men nu när det börjar bli lite kallare så skulle jag kunna ha en vanlig tshirt, men det är snyggare såhär tycker jag! Haha :)

Och nu, lite bilder!




 
Konstig bild, jag vet. Skulle bara visa att vissa går runt såhär, för det är tydligen mode för vissa. Dock inte jag!



Innan idrotten



Efter att ha sprungit 1600 meter. Fyfan haha.



Ser ni jack in the box i bakgrunden? Allt för att göra pappa avundsjuk haha! Åh juste, hade min första jackinthebox cheeseburgare för första gången den här gången häromdan! Smaskens..





Ska försöka lägga ut bilder oftare! Såg att Sara tycker om det!! :)

Puss på er alla

 


tjaaaaa

Hej mina kära läsare, familj och vänner. Hoppas allt är bra med er. Här borta är allt prima! Idag bestod dagens schema av photography, history och french. Hade ett franska quiz jag tror gick bra. Imorse lystes dagen upp med ett samtal från Sara, Nellie och Mamma. Är ganska trött idag, men jag har ändå haft en väldigt bra dag.
Kom hem tillsammans med svea efter skolan, och vet ni vad? Toalettdörren var låst! Jag blev självklart rädd och trodde att det var någon där inne men svea var cool-lugn. Hon låste upp toaletten och skrek som om det var någon där inne. Jag hoppade typ 2 meter, skrek allt vad jag hade och sprang typ 4 meter. Sen vänder jag mig om och ser henne skratta. SUPERKUL VERKLIGEN :)

Åh juste, blev bjuden på dejt inför homecoming idag också, men killen är inte riktigt min typ så tror jag ska tacka nej.

Love youuuuuuuuuu familj&vänner

Hallådär fröken blåbär

Idag har varit en bra dag. Det började men att jag vaknade darrandes i sängen. Jag måste börja sova med mer klädder på! Trött gick jag upp och hoppade som vanligt i duschen, satte på mig kläder, och satte i linserna. När jag satte i linserna blev allt dubbelt så suddigt som det är när jag inte har några linser eller glasögon alls. Konstigt, tänkte jag, men skakade bara om huvet och tänkte att mina ögon vänjer sig nog snart. Det tog ett tag men det gick! Mina ögon kändes lite halvkonstiga hela dagen, men jag tänkte att jag bara var lite trött. När jag kom hem tog jag av mig linserna, och satta på mig glasögonen. När jag satta på glasögonen så blev allt suddigt igen. Jag kände efter i ögonen och ja, jag hade ännu ett par linser i mina ögon. Jag har alltså gått med dubbla linser i ögonen hela dagen idag. Läxan lärd!

Dagen började med matte, som jag faktiskt börjar förstå! - peppar peppar ta i trä!
Sen fortsatte dagen med idrott och därefter engelska. Sen gick jag till matte-extrahjälp och det gick jättebra. Sen kom jag hem, chillade, pluggade och kollade på sista avsnittet av svenska hollywoodfruar.

Jag börjar verkligen trivas här, och jag har tänkt på det länge men nu har jag kommit fram till att jag ska visa er alla min snygga idrotts-outfit. Vi var tvugna att köpa skolans idrottst-shirt. Men eftersom att det var så förbaskat varmt ute häromveckan och innan dess så bestämde jag mig för att klippa armarna och runt halsen lite. Det blev lite för mycket.. Men det funkar!



Framifrån, ibland har jag gröna shorts.



Från sidan, ni kan se hur jag klippte ärmarna.




Hatar min profilbild, men jag bjuder på den här bilden i alla fall! Här har ni bakifrån i alla fall!



Ja och här har vi dagens outfit, ville bara visa er att jag har börjat använda jeans här i kylan!


Vinter?

Ja, kallt är det i alla fall. Blåser gör det också. För oss svenskar är det sommar, men här går alla och fryser med håret stående på armarna. Även jag, jag har vant mig. Idag har varit en helt vanlig dag i skolan, inget nytt alls faktiskt.
Mamma, pappa: Mina joggingskor är från adidas, jag vet visst var det billigt för ett par joggingskor, men alla skor var så billiga där och det var bra skor inte massa skit. Jag köper inte skit... Haha jag känner mig som en snåljåp men whatever. Och jo men han hade inte bandage eller något på sig så han är väl bra igen skulle jag väl tro.

Sockersuget börjar komma så jag och wendi ska kanske åka till affären och köpa något smaskens. Pussar och kramar.

Juste, glömde en sak! Idag gjorde jag bort mig! Idag snubblade jag inför hela klassen. Behöver jag ens säga att jag ville gå upp i rök? Haha..

PS: Fler tips på maträtter! Vad tror ni om min mammas populära pasta som jag älskar? Fler tips people, fler tips! DS!

En trevlig helg

Ja, nu är det söndag igen! Men jag har verkligen haft en toppenhelt. Det började med att jag klockan 10 på lördagsmorgon åkte hem till Sveas hus. Där gjorde vi lite läxor och sen så gjorde vi oss redo för att åka till San Diego downtown och äta på restaurang och gå till ett läskigt hus, typ som skrattkammaren men mycket värre. Det är klassat som det 13 läskigaste läskigahuset i hela hela USA! Skoja inte att jag var nervös innan vi gick in..
Vi åkte dit tillsammans med Sveas värdbror som är 21, hans flickvän, och hennes värdsyster som är 25 och hennes man eller pojkvän.
Det var jättetrevligt, inte så läskigt som jag trodde men det var fortfarande läskigt. Jag var jätterädd ibland så jag tänkte bara: OKEJ LINN; NORMALA MÄNNISKOR; DOM FÅR INTE RÖRA MIG (de fick inte röra oss), DET ÄR INGEN FARA; BLUNDA! Det hjälpte men jag tror att folket runt mig fick hörselskador från mina skrik. Nästan i alla fall. Sen åkte vi hem tillbaka till svea, sov där och tidigt imorse stod vi redo för en shoppingdag i Carlsbad Outlet Mall. Jag fick med mig ett par idrottskor, en väska och en tommy-hilfiger tröja med mig hem. Efter det åkte vi hem till min idrottslärares grillning, vilket var supertrevligt! Träffade lite nya människor och de var verkligen supertrevliga! Ser fram emot nästa gång, som vi också blev bjudna till. Har lovat hans fru att jag och hon ska laga en svensk middag någon gång. Tips på vilken? Jag fick hjärnsläpp när hon frågade mig vilken maträtt.

Nu har jag precis kommit hem. Det blir verkligen kyligt här på kvällarna. Hihi. Mamma här är det jag shoppade idag: Gymkort - 30 dollar. Igårkväll gick på runt 50 dollar. Väska- 60 dollar. Tröja- 30 dollar. Skor- 30 dollar. There you go. Puss

BILDER!




Mina idrottsskor



Väskan



Tröjan



Självklart hade jag en massa kassar i mina händer.


Äntligen helg!

Nu är det äntligen helg efter en veckas slit! Har verkligen pluggat mycket den här veckan så den här helgen ska jag ha det kul. Halloween är ju en större högtid här än det är i sverige, så imorgon åker mina värdföräldrar till Newport, Orange County, medans jag åker till Svea, och vi ska åka till något hus där man blir skrämd! Haha jag undrar hur det ska gå, jag som är så lätteskrämd. Sen ska jag sova hos henne, och på söndag morgon ska vi shoppa och på eftermiddagen ska vi hem till min idrottslärares hus. Ser verkligen fram emot det!

Idag var en bättre dag, jag har bara varit lite stressad på senaste tiden men allt verkar lösa sig! Jätteskönt. Peppar peppar ta i trä! Hihi. Och jag har inte berättat det för er än, men det finns en fett snygg kille i min skola! Äntligen lite snygga killar!


Hola!

Hallådär! Idag har varit ännu en dag som har varit upp och ned, men jag ska inte klaga, absolut inte, för överlag så är allt faktiskt jättebra, förutom lite problem i skolan men det går alltid att lösa. Idag var en en bra dag, fick som sagt reda på att jag har A i photografi, men också att jag har F i matte. Lite surt men som tur är sitter jag och pluggar inför matteprovet imorgon som förhoppningsvis ska gå prima ballerina.

Idag hände en sak som inte var så rolig. Vi har nämligen en lektion som heter ELP, där vi har typ läxläsning och man har chansen att fråga läraren om frågor man inte vet. De första 5 minuterna gick jag och min kompis till hennes historialärare och pratade och sen så visste jag inte vart jag skulle gå. Så jag gick till min studievägledare och bad om råd, haha. Hon sa att jag måste gå till matten för att jag inte har ett bra betyg där så jag traskade iväg till matten. Träffade en kompis på vägen så vi småsnackade lite och självklart ser min studievägledare det, men det gjorde inte så mycket. När jag var framme hos matten såg jag att det var fullt så jag vände och gick till ett annat klassrum där jag gjorde min engelska. Senare under dagen träffade jag min studievägledare och berättade för henne att jag inte stannade i matteklassrummet för att jag såg att det var fullt, så jag gick och gjorde min engelskaläxa istället.

Idag under min historialektion fick jag då en lapp om att jag skulle ha ett möte med min studievägledare, mattelärare och mig själv efter skolan. Jag fattade inte riktigt varför men jag antog att det var på grund av mitt dåliga betyg. Jag gick till min studievägledares rum och frågade henne varför vi skulle ha detta möte och hon svarade att det får vi se under mötet. Så, jag gick till mötet och väntade på att hon skulle börja prata. Då säger hon (studievägledaren): "Ja linn, nu är det så att du sa till mig igår att matteläraren kickade ut dig från klassrummet för att det var fullt, men matteläraren säger att det gjorde hon inte alls."
Jag tittade på henne som om jag inte fattade någonting för det gjorde jag inte heller, det hade jag inte alls sagt. Jag hade inte alls skyllt och klagat på att min mattelärare hade kickat ut mig och det försökte jag säga, men trodde dom på mig? Nej.. Jag gav upp och utan att argumentera så stod jag där och ville bara springa därifrån och gråta, jag har redan haft tillräckligt med svårigheter med skolan nu och varför bli anklagad för något jag inte har gjort? Jag blev i alla fall riktigt arg och kände mig förnedrad när två vuxna lärare stod där och tittade på mig och kallade mig en lögnare, de tittade på mig som om jag hade varit värsta dumma tjejen och typ som att "yes, där fick vi dig, nu kan du inte ljuga", aa ni fattar. Det värsta var att jag verkligen inte hade ljugit. Och självklart mejlade de mina värdföräldrar och så, och även om de lyssnar på mig så tycker jag att det är dåligt att lärarna att inte tro på oss elever. Ellerhur?  Tycker ni inte att det var dålig stil? De fick mig verkligen att känna mig som ett problembarn utan att jag ens hade gjort något. Men som tur är har jag underbara värdföräldrar som faktiskt lyssnar på mig :).

Annars mår jag jättebra, älskar er alla underbara i min familj och vänner!
PUSSSSS!!!

schoool time

Nu sitter jag i skolan. Fick nyss reda pa mitt potography-betyg! Ive got an A-! Idag har jag historia prooooov hoppas det gar bra!

Hallå i lingonstugan

Hej där allihoppa! Idag mår jag mycket bättre! Hoppas allt är bra med er. Jag har mycket plugg nu men planerna är att vara med svea på lördag, och sen åka till min lärares get together på söndag, eftersom att det inte blev av nu i helgen. Imorgon har jag historiaprov och på fredag har jag matteprov, hoppas det går bra!

Idag på idrotten spelade vi basket, INOMHUS, åh vad skönt det var, aircondition! Det var jättetrevligt fram tills dess att min idrottslärare typ bröt handen eller något och var tvungen att lämna lektionen och gå till sjuksyster, och sen fick hans fru komma och hämta honom och åka till sjukhuset. Tyckte så synd om han, han är min favoritlärare!

Det var väl ca 25 grader ute idag, och jag satte på mig en tröja och mina legginsjeans för jag trodde det skulle vara lite kyligt, men icke! På dagen blev det varmare. Jag är ju faktiskt i soliga Kalifornien! Som tur var hade jag ett par shorts i min väska så de satte jag på efter idrotten. 

Ser fram emot helgen då jag inte behöver plugga. Eller lite, menmen. Det ska jag göra! Jag vet att betygen inte räknas här men jag vill inte få dåliga betyg, plus att jag inte får få underkänt i några ämnen. Därför jag pluggar som jag gör, jag vill inte få dåliga betyg.

Vet inte varför mina dagar går upp och ner men ibland är jag så glad och ibland är jag så sur och idag är en linn blir lätt irriterad - dag. Ingen aning varför men jag har fortfarande haft en bra dag. Vi har alla våra sura dagar, ellerhur? När jag känner att jag behöver lite stöd plockar jag fram Saras mycket betydelsefulla!!! brev och de fina bilderna, läser det och tittar på dem och fäller en liten tår. Torkar tåren och fortsätter njuta av min tid här.

Pussssss på er! 

RSS 2.0