Photography


Hawaiiiiii

Hej på er allihopa! Nu är jag klar med packningen, halvklar med läxorna (ångest, men ska göra mycket på planet), och supertaggad inför hawaii som jag åker till imorgon. Idag började dagen klockan sex då jag fick äran att ha ansvaret för att väcka min värdmamma, och överraskande nog så gjorde jag det faktiskt! Jag vaknade klockan sex, gick och väckte henne och gick tillbaka till min säng och skypade med mina kära föräldrar. Sen var det upp och hoppa i duschen eftersom att min värdmamma hade ett yardsale som jag tror jag berättade innan. Efteråt så åkte vi och fick manikyr och pedikyr. Lägger ut bilder på resultatet här i inlägget. Imorgon åker jag alltså till Hawaii så jag kommer inte blogga på en vecka, men ni kan alltid ringa mig på 1 760 7160349 tror jag. Fråga mina föräldrar, dom vet. Och glöm inte att slå in riktnumret, vet inte vad det är men aa! Blir jätteglad om ni ringer men glöm inte att det är 12 timmars timedifference! Ha en underbar vecka där hemma suckkkkers för nu drar jag till hawaii! Lovar många bilder!





Fint va! Jag la in en liten blomma på stortån eftersom att vi åker till tropiska hawaii imorgon.





DJ! Världens sötaste hund


Jag och evan

PUSSAR :) MAMMA;PAPPA; I LOVE YOU!


Äntligen lov!

Äntligen, äntligen, äntligen har lovet börjat! Idag hade vi bara halvdag. Jag vaknade klockan 06,53, 7 minuter innan vi skulle åka! Jag flög upp och satte på mig kläder, packade väskan och sprang ner till Blake som väntade med bilnycklarna i högsta hugg. Jag duschade inte ens, så jag tog med mig schampoflaskan och tvättade håret där. Efter skolan åkte jag och Blake till hans killkompisar där vi chillade lite i några timmar, sen åkte vi hem. Där väntade Sandy och vi åkte och hade middag med hennes väninna, hon jag och hennes kompis Debbie. Hon var supertrevlig! Sen kom vi hem och hoppade i jacuzzin tillsammans med Evan! Och juste, sandy och debbie tycker att det är jättefint att jag äter med gaffel OCH KNIV. Här i USA äter de endast med gaffel. Och nu sitter jag här i deras supersköna soffa och bara chillar. Imorgon ska jag gå upp klockan 6 på morgonen, för Sandy har en utförsäljning på alla leksaker (hon äger ett leksaksföretag), så massa människor kommer komma hit så jag ska hjälpa till med det. Sen ska vi åka och få våra naglar fina inför hawaii! Och sen är det packning som gäller för på söndag morgon drar vi! I promise to take a lot of pics!

Boys night + linn haha.

Heeeeeeyyyyy everybody! Idag är inte min värdmamma hemma så det är jag och killarna, mina värdbrorsor och min värdpappa. Vi ska ut och äta middag, vilket nog blir väldigt trevligt. Min värdbror la upp det så roligt när han berättade det för mig. "My mom is not gonna be home tonight.. So we're going out for dinner". Typiskt killar haha!
Idag var en lång dag i skolan, jag vaknade upp helt trött, gick till fotografileinte ktionen där jag inte fick stanna, eller fick och fick. Min fotografilärare är jättekänslig så om han blir förkyld så kan det vara livshotande mot honom. Jag kände inte riktigt fför att ha fotografi idag så jag hostade lite och sa att jag hade ont i halsen (halvt sant), jag har jättemycket slem i halsen och är hes så jag fick gå till the nurse där dom sa att dom inte ville ta några risker, så jag fick sitta i biblioteket och där fanns en dator så det gick ingen nöd på mig inte! Gjorde lite läxor också så jag inte behöver göra så mycket ikväll. Efter skoldagen med "fotografi", hsitoria (provet gick bajs) och franska gick jag vidare till min mattetutorial (extrahjälp). Alltid lika trevligt där! Min lärare är skämtsam och jag sitter med en jättetrevlig kille och vi pratar om allt och ingenting.
Efter extrahjälpen kom Blake och hämtade upp mig och så åkte vi hem! Men när jag satt och väntade på blake så kom Mr. A (haha jag härmar emilias blogg men hans namn börjar på A) svettig och sa hej. Efter det hade jag ett stort leende på läpparna!

Pusssssssar och kramar!

Hej!

Jag hatar verkligen att skriva rubriker. Kommer aldrig på något bra! Men det spelar väl kanske inte så stor roll? dag har jag i alla fall varit här i tre månader. På dagen. För tre månader sen sa jag hej då till alla mina älskade där hemma! 7 månader kvar, och jag vill inte hem! INTE ÄN:) Idag har jag varit i skolan som vanligt. På idrotten skulle vi väga och mäta oss. Jag blundade för jag ville inte se min vikt haha menmen. Jag och svea vägde exakt lika mycket! Haha. Det går jättebra för mig i matten nu! Har fått två A's på quiz och ett B! Stolt hihi! På fredag har vi halvdag och sen har vi thanksgiving loooov! Och gissa vad jag ska göra då? Jag ska åka till Hawaii! Ska bli så himla kul. Så på söndag bär det av till Hawaii. Taggad till 1000.




JAG HADE INGET SMINK I LOOK HORRIBLE

Im back!

Hi! Im back on the blog, jag har inte riktigt haft tid och lust att skriva men nu ar jag tillbaka!
Sa, i sondags vaknade jag med en stor klump i magen for att massa plugg vantade. Jag gjorde klart mina laxor och sen kom Blake och fragade mig om jag ville vara med honom och erin nar de tvattade hans bil och sjalvklart sa jag ja! Det var mer vattenkrig an biltvattane haha. Efterat akte vi och at middag pa en restaurang, alla tre, och sen akte vi till solnedgangen pa stranden. Mysmys! Och nar jag kom hem vantade en julstrumpa med mitt namn pa som min vard-mormor hade gjort at mig!
Igar kom jag hem fran skolan och bara umgicks med min vardmamma. Hon ar sa trevlig! Sen akte hon och hjag och hamtade Evan fran hans basketmatch och sa passade vi pa att kopa lite yoghurtglass ocksa.
Jag ska bli battre pa bloggen! Och nu har jag kopplat min dator till internet ocksa sa skype och allt funkar. Sitter i skolan nu darfor jag inte har a a och o. Puss

Baseball

Hej! Idag vaknade jag och svea tidigt pa morgonen for vi skulle ivag pa evans fooballmatch som han tyvarr forlorade. Sen akte vi hem och at och sen vidare till Blakes baseball match. Vet inte hur det gick for det var bara ett practice game sa dom raknade inte poang. Efterat akte vi till en restaurang och at med min vardfamilj och svea och dareffterhem dar jacuzzin vantade. Hoppas ni mar bra darhemma. Puss puss pa er.

Bilder

Hi everybody! Idag har jag haft en football match, traffade inte rory men vi vann!


Min underbara sang


Resten av rummet


Ja, jag bor hos en baseball familj! :)


Min fina vagg!








De hade kopt mitt favoritgodis och lagt pa mitt nattduksbord!


Min vardbror Evan




Mason och Evan eller vad hans namn nu var.. Inte evan min vardbror















Hatar bilden pa mig men men den bjuder jag pa


Farina, jag, blake och emilio






Jag, svea och dro




Jag, farina och erin



Jag och evan


Svea, julia och jag


Jag svea och farina och en jattesnall larare som alltid ler glatt



Coach crouch, jag, svea, erin, min vardmamma och farina



Efter matchen akte alla och at pizza



Jag ser skitfet ut men men jag har inte blivit det bara pa den har bilden




Puss


Torsdag

Hej! Idag har varit en bra dag, jag b;rjade dagen med ett mattequiz som gick bra, tror jag! Sen sa sprang vi pa idrotten och min tid var 9 minuter och jag fick ett A!!! Sa himla glad! Mamma och pappa, for att svara pa eran fraga sa var det familjen + blakes tjej Erin. 
Imorgno har vi en footballmatch, emot vara rivaler, Rancho Buena Vista High. Och gissa vem som gar dar? Rory! Kanske rakar jag stota pa henne. Vem vet.. Puss

Hejhej

Idag hade vi en familjedag dar vi gick och tittade pa michael jacksons film, this is it, och at middag. Jattetrevligt! Sen gick vi och kollade i lite affarer men kopte inget. Forlat men jag har inte mycket att skriva, vi pratar sen! Love u

Breaking through the walls

Hej! Idag hade jag som sagt inte vanliga lektioner utan jag var med pa en sak som hette breaking down the walls. Det handlade om att lara kanna andra, lara kanna mig sjalv och lara mig att alla har ett eller flera problem. Ingen ar problemfri, och vi ar inte ensamma. I borjan lekte vi lekar, och hade kul. Sen sa skulle alla sta bakom en linje. Det kallades for Crossing the line. Da sa forelasaren: Cross the line if you blablabla.. Och det var inte latta saker, det var saker som om de kande folk som dott, ifall ngn familjemedlem var dod eller i fangelse, ja ni forstar, riktigt privata och hemska grejer. Valdigt manga hade foraldrar eller syskon som var doda. Manga hade foraldar eller syskon i fangelse. Manga hade foraldrar som var knarkare eller alkoholister. Vissa dagar har jag gatt och varit deppig och tankt pa hur lyckliga andra manniskor ar och hur bra de har det, men nej det stammer inte. Alla har sina problem, vissa storre och vissa mindre. Vi maste ocksa sluta domma manniskor efter hur de ser ut. Alla har vi en bakgrund som har format oss till de vi ar. Sa aldrig mer tanker jag domma ngn innan jag vet deras historia.
I slutet av dagen hade vi delats in i grupper och kande de i varan grupp ganska bra. Vi var ca 200 manniskor i idrottssalen under dagen. I slutet av dagen skulle alla skriva nagra lappar med komplimanger. Jag fick 14. Jag blev nastan tarogd for jag gick in i idrottssalen och jag kande ca 4 personer. Jag gick ut med 14 lappar.
Ja, valdigt filosofiskt men..

Nar jag kom hem sa var jag hemma ett tag, och sa skulle jag ga ut pa tomten. Sjalvklart ska hunden springa ut och vagra komma tillbaka sa det var skitlaskigt men de lyckades tillslut att fa hem honom. Pinsamt var det i alla fall!

Och eftersom att vi ar lediga imorgon, Onsdag, sa tog Blake med mig till han och hans kompisar dar vi bara hangde men jag larde kanna nya manniskor. Han ar sa himla snall och han ar verkligen varldens basta vardbror.

Monday

Hej there! Idag ar det mandag igen och allt rullar pa som vanligt. Forutom att imorse akte jag for forsta gangen till skolan fran min nya vardfamilj. Jag och min vardbror Blake tog bilen till skolan tillsammans (how cool is that!), sa himla coolt att han kan kora nar han ar 17 ar! Fortfarande fascinerad. I skolan hande det inte sa mycket forutom att jag fick A- pa mitt mattequiz! Sen hade vi ett till quiz idag igen, hoppas det gick bra!

Imorgon ska jag och Blake vara i skolan klockan 06.30, for vi ska forsoka komma in pa en grej som heter "Breaking down the walls". Dar traffas man for att traffa nya manniskor och ocksa for att prata ut om problem. Det ar hela veckan men jag vill ga imorgon. Farina som var dar idag sa att manga elever brot ihop nar de pratade om sina problem. Ska bli intressant och se hur det ar.

Seriost sa har jag inte ens packat upp min egen dator an, jag checkar bara min facebook och bloggar lite and thats it. Jag behover ingen dator, for jag har det sa bra har! Men lovar att jag ska packa upp den for jag behover skype. Menmen. Det far jag gora i helgen eller ngt. Puss pa er.

Hej dar borta!

Hejhej! Har fortfarande inte startat upp min egen dator, har inte haft sa mycket lust att sitta vid datorn nu nar jag har en san underbar vardfamilj! Hoppas allt ar bra med er, har ar allt pa topp! Haller pa att boka en resa till Hawaii den 22 november. Gissa om jag ar taggad? Ska bli sjukt kul! Idag ska jag se pa Evans baseball match, eftersom att det har ar en riktig baseball familj sa har jag bestamt mig for att jag ska lara mig mer om baseball! Ikvall kommer Blakes alla kompisar over for att de har ett Sunday Dinner Party varannan sondag sa det grillas och manga ar ocksa i jacuzzin och poolen. Sen ar det matte som galler.. Inte lika kul! Puss puss pa er.

Juste mamma, har ni en fax? Mejla isafall Sandy och sag det! Puss

lyckoinlagg

Nu ar jag hos min nya vardfamilj och har inte fatt igang min egna dator an. De ar saaa snalla och trevliga och jag kanner verkligen att jag trivs jattebra! Jag kanner mig verkligen valkommen, pa min vag i mitt rum hade de satt upp bilder pa mig och mina kompisar fran homecoming, och sa hade de kopt mitt favoritgodis skittles och blommor och ett litet kort dar det stod: Vi ar sa glada att ha dig som en del av var familj, vi ser fram emot manga fina minnen tillsammans!

Ja sa alla dar hemma, jag har inte varit sa har lycklig sen jag kom hit. For forsta gangen ar jag sa himla taggad infor det har aret och det kanns helt underbart!

Puss pa er.

Idag!

Idag flyttar jag till min nya värdfamilj alla människor! Jag är så himla glad! Kan hända att jag inte bloggar på ett tag, bara så ni vet! Men åh vad glad jag är :) Tankte beratta lite om min nya vardfamilj! Den bestar av min vardpappa som ocksa ar min gympalarare, hans fru Sandi, deras soner Blake och Evan, 17 och 12(?) ar gamla och deras sota hund! De ar jattetrevliga! Jag ar sa glad, har inte varit sa har glad pa lange!
Juste, sitter just nu pa fotografi lektionennn!

Hej hej hej!

Hallådär! Idag hade jag ett mattequiz, det gick braaaa! Annars har dagen varit bra, familjen har blivit godkänd så jag väntar helt enkelt på att få flytta :)!

Igår kväll åkte jag, Brianna, Dro och Farina och bowlade. Jag förlorade båda gångerna, menmen!! Det förbannade klotet åkte alltid ner i sidorna! Haha. Sen åkte vi till In and Out, (snabbmatsrestaurang) och åt lite nattmat, sen vid 12tiden kom vi hem så idag har jag varit trött som 17!
Men kul var det i alla fall!

Juste jag pratade med min kära vän victoria igår! Hon är så himla rolig! Hon kan inte prata svenska längre, det är som översatt från engelska. Skitcoolt! Igår skulle hon berätta att hennes lärare hade bytt sittplatser i klassrummet till alla. Då säger hon: Vi bytte säten idag! (We changed our seats) HAHAHA! Så jävla skön mitt lyckopiller!r














Jag älskar min lillebror

Hej på er!

Idag har varit en riktigt bra dag! Jag har inte försovit mig på tre dagar! Underbart, jag är aldrig stressad på morgnarna känns det som! Allt börjar falla på plats - mitt historiabetyg har gått upp från ett D (IG) till ett C (G)! När jag fick reda på det blev jag så himla glad för en stor tyngd lyftes från mina axlar! Så jag blev jätteglad och det såg min lärare som alltid ska försöka vara rolig. Så när vi slutade sa han: SEE YOU LATER! Och formade sin hand till ett C! Jag ba: Bye! Han ba: Don't you understand? Arent you happy?

Då hade han menat: C you later, asså han formade sin hand till ett C, men han menade see you later, men han tyckte det var lite roligt att see och C låter likadant. Swede som Erik brukar säga.. Jag såg Eriks ansikte framför mig skratta sig dubbelvikt åt det torra skämtet. Jag älskar dig lillebror!








Nej vi var INTE seriösa! Love you broooooooo!


Songs

Flo rida - Sugar What'cha say - Jason DeRulo Britney Spears - 3 IYAZ - Replay Pink - Please don't leave me Jesse McCartney - Bodylanguage Miley Cyrus - Party in the USA Beyonce - Sweet dreams Taylor Swift - You belong with me The black eyed peace - I got a feeling The black eyed peace - Meet me halfway Pink - I don't believe you

Party in the usa

Hej! Nu börjar allt rulla på här!
Jag har det jättebra, dagarna börjar bli lite kyligare men det är fortfarande sommar med 25+. Nu har min blivande värdfamilj (förhoppningsvis)!!! fått sina papper de ska fylla i so we got the ball rollingg... :)

Matten vettefan hur det går. Provet gick tydligen inte så jättebra, men jag tycker det är jättejobbigt för det är svåtr ohc jag fick typ blackouts på provet!

Jaja. Hoppas ni mår bra här hemma!

Den här låten påminner mig om mitt år i usa, love it!

en bra dag

Idag har varit en bra dag! Vaknade upp i tid och hade till och med extra tid att plugga. Gick sen till skolan och hade fotografi, historia och franska. Franskaprovet jag hade idag gick bra! Sen kom jag hem och borjade gora alla laxor och sedan akte jag, amy och farina till akuten for att farina trodde att hon hade brytit sin arm vilket inte var fallet.

Sen kom vi hem och guess what! Vi fick bada i Amys jacuzzi. Sa jaaaavla skont!

Igar flyttade jag fran min vardfamilj och nu bor jag hos amy salange. Puss pa er!









PA SONDAG SKA JAG KANSKE TRAFFA VICI!!

Godnatt


Mom mom mom dad dad dad

Mom i dont have my phone anymore so call me to 760 525 8917 tomorrow at 6 in the morning, and dont forget that it is 9 hours time difference again. Love you

IMPORTANT! If i dont answer, call amy. If i dont answer there either, be on skype! But try to call first!


Halloween dayyy

Hi Sweden! Im gonna write this in english because im using an english keyboard! Today i woke up at sveas house, like always, and we went out in the sun and had breakfast. Then we went back to sleep haha.. Then i woke up around twelve and took a shower. Sen ringde Sandi och fragade om vi ville folja med och shoppa, sj'lvklart ville vi det sa vi spenderade dagen med henne. Alltid trevligt! Nu ar vi hemma och eftersom det ar halloween ska vi sminka och kla ut oss och kolla pa skrackfilmer.. Kul hihi!






Blake och Julia!





RSS 2.0