Coronado island

Hey! Idag hade jag, sandy och erin en heldag på coronado island där vi lunchade med sandys kompis och hennes dotter. Vi åkte också massa skridskor och shoppade lite! Jag köpte jeans för 9 dollar hahaha! Och skor för 20! OMG..

Sen åkte jag, blake och erin och fixade pepparkakshus men jag är så sjukt trött och det är upp och hoppa tidigt imorgon för vici kommer. Så puss.

Bilder kan ni hitta på min eller sandys facebook!

Kort inlägg

Heeeyyy everybody! Idag är typ världens bästa dag för jag har inget plugg men däremot så är jag riktigt trött! Alla slutprov är över och anledningen till att jag inte har bloggat är just alla dessa slutprov. Jag har också börjat tänka på engelska! Coolt huh! Men plugget har payed off, jag har nu C i historia och B eller C i matte, vilket är riktigt skönt! Nu väntar jag bara på mitt photobetyg och de andra betygen är ganska säkra på över C. Jag är så lycklig. Imorgon ska jag, erin och sandy till Cornetto och åka skridskor så jag tänkte att det blir ett längre inlägg då. Nu ville jag bara uppdatera er lite och berätta hur allt är. Häromdagen fick jag A på min springning i idrotten, jag sprang 8 varv runt friidrottsgrejen och jag fick ett A. Dessutom fick jag A på mitt matteprov. Jag har alltså gått upp från ett lågt F till ett B eller C, men troligtvis B. Jag är riktigt stolt över mig. BRA JOBBAT LINN! Dessutom nu i mitt lilla lyckoinlägg här kan jag säga att jag ÄLSKAR MIN VÄRDFAMLIJ! De är underbara, varenda en av dom är helt underbara! På söndag kommer victoria och åh vad mitt liv är bra. Önskar att mina kära där hemma kunde dela den här lyckan med mig härborta men vi ses om 7 månader! Älskar er! Jag älskar er alla!

Juste! Jag har börjat tänka på engelska! Härom morgonen så tänkte jag: "åhhh i dont wanna get up!" Och jag kommer på mig själv med att tänka på engelska hela tiden förutom när jag blir arg kan jag skrika ifrån mig riktigt fula svenska ord, men ingen fattar ju vad jag säger haha. Som idag kallade jag en tjej för jävla *****, och hon fattade ju inte. Haha.. När jag är arg tänker jag typ "FANNN" på svenska men annars är det engelska som gäller..

 


Blakes first day of work


Mitt hår efter mitt och blakes lotion krig.


Haha jag ser helt störd ut men whatever


Boys boys boys everywhere! Nej men joe, tyler, hans bror och Jacob!





Jag och DJ i min säng idag



Älskade DJ

Jag har inte berättat om DJ! Han är världens bästa och roligaste hund. Han tar min sko bara för han vet att jag inte kan låta arg och för att jag springer efter han som en galning för jag vill inte att han ska bita min sko och han tycker det är skitkul! Idag tog han min mobil och ajg fick panik så jag var tvungen attt ge honom en godis. Han fiser ofta och han skäms inte alls över det. Han kan hoppa upp så att han når köksbänken och börja äta från en tallrik. Han gör det bara om han är ensam eller om jag är där för han vet att jagi nte är stark nog att ta ner honom. Han börjar dregla när vi äter ngt och han vill ha det. Det bara droppar från hans mun. Han är underbar! Älskar honom!


SÖNDAG

PÅ SÖNDAG FÅR JAG TRÄFFA MIN BÄSTA VÄNNNN, VICTORIA! 

Längtar så mycket!


Hej på er alla underbara människor

(Skrivet i söndags)
Hej på er! Tänkte ha ett litet bildinlägg, men självklart också med lite text. Har varit jättedålig på att blogga på senaste tiden men har haft otroligt mycket att göra. Idag började jag dagen med att plugga och äta på våra goda kanelbullar vi gjorde igår. Sen var det skype med både mormor och morfar eftersom att de skickade ett sött kort till mig. Men mamma, im so not stupid! Jag såg att det var du som hade skrivit med medvetna stavfel! Hahahaha.. Men sött i alla fall! Morfar visste dock inte ens att han hade skickat något kort när jag tackade haha! Älskar er.

Idag har jag pluggat hela dagen. Igårkväll hade jag och Blake ett krig med hudlotion. Det började med att han kallade mig för Maggie (jag heter magdalena i mellan namn och jag hatar det), och då sprutade jag hudlotion på hans mage. Då tvingade han mig att smörja in det och sen sprutade jag mer och han på mig och jaa.. Vi var fulla med lotion. Hahahha..

BILDER!


Mina värdföräldrar på planet till hawaii



Min underbara värdmamma







Sista hawaiibilden


Skrivet av mig


Match



Fix med julbelysningen!






Perfect day

Hej! Idag har varit en superbra dag! Det började med att Sandy kom in i mitt rum klockan 7 (tiden då vi lämnar huset), och sa: LINN, klockan är sju! Så jag flög upp och skyndade mig ner till bilen. Jag var faktiskt riktigt snabb! Det första jag gjorde nrä jag kom till skolan var att göra ett matteprov, och jag kände direkt på mig att jag hade gjort bra ifrån mig. Sen var det pep-rally, en rolig grej som vi har varje gång vi har match och idag hade vi ju den stora finalen på den stora arenan i san diego! Där träffade jag min mattelärare som sa att jag skulle komma till hennes rum och få reda på vad jag fick för betyg.

Så efter skolan gick jag till hennes rum, och hon kollade på mig som om jag var dum i huvet. Hon sa: "Linn, hade du ens pluggat till provet? Jag kommer behöva ge dig mycket läxor nu över helgen om du ska klara den här kursen." Herregud jag blev supernervös medan hon letade bland proven. Hon gav mig provet och sa "JUST KIDDING" JAG HADE ETT A PÅ PROVET, 93%. Hon hade stämplat stjärnor över hela provet och skrivit Star-Student! Det är ett litet insidejoke för jag har ju haft ett dåligt betyg i matte innan och ändå har jag skrivit på tavlan att jag är sjärnstudenten, och hon har bara skrattat åt mig och sagt "you wish", och nu hade hon skrivit det på provet och jag blev så himla glad så jag nästan fick tårar i mina ögon.

Sen var det dags för football time. Men innan bakade vi pepparkakor som blev goda, tjocka, men goda. Tyvärr förlorade vi matchen men det var riktigt pampigt att vara på den stora arenan. Och det fanns ju en massa snygga killar att titta på! Tyvärr fick jag reda på att Dro och Brianna har gjort slut, precis innan matchen, men jag är säker på att de blir tillsammans igen snart. De har varit tillsammans i flera år nu, typ 3 år.

Nellies luciafirande

Älskade, älskade nellie, min älskade nellie firade sin första lucia på dagis idag! Jag blev nästan tårögd, eller nästan, jag blev tårögd, jag ville vara där, hennes första dagislucia! DET ÄR SPECIELLT! Nästa år, även om jag ska behöva hoppa över skolan eller vaaad som helst, ill be there! När är Hannas??

Imorgon har jag ett matteprov och jag känner mig ganska redo. Ska nog gå bra! Klockan är bara 10 i åtta men jag funderar på att lägga mig inom en timme så jag får enough sleep. Nästa termin kommer jag inte ha matte, och heller inte fotografi. Jag har bytt till T.A (Teachers aid typ), där man hjälper läraren under lektionen med att till exempel rätta prov, dela ut papper m.m. Inget som man behöver använda hjärnan till direkt! Och det är i Blakes matte klass (Jag behöver inte räkna matte), så jag ska se till att ge honom massor med extrapoäng ;). Sen har jag bytt fotografi till Art 1. Haha. Superenkla ämnen. Så varannan dag kommer jag ha T.A, Idrott och franska. Och Varannan dag kommer jag ha Art 1 med svea, historia och engelska. Hahaaaa.. Så skönt!

Häromdagen regnade det jättemycket, helt gaaalet! 400 bilolyckor i San diego. Många! Men det är förståndligt eftersom att här i california regnar det inte så ofta så människor är inte vana vid regnet.

Vet ni vad som hände idag? Mr. Herman, som jag ska vara T.A för, han känner min värdfamilj väldigt bra så idag när jag träffade honom i skolan hälsade jag glatt. Jag förväntade mig inte att jag skulle krama honom men han sträckte ut sina armar och innan jag han reagera så går jag in i hans arm medans han kramar mig så det blir typ som om jag kramar hans arm istället. PINSAMT! Hahaha..

Om en vecka och 2 dagar får jag träffa victoria för så är det pyjamasparty!

Snälla alla skicka bilder på nellies och hannas dagisfoto och luciafirande, eller lägg in på facebook!!! Ni måste inte men det voreee så snällt för jag saknar dom så mycket!

Har PMS denna vecka (ja jag vill säga det det är min blogg och jag säger det), så humöret har varit upp och ner. Men det är bättre nu.

Pusss

 


Update!

Hej på er alla! Idag när jag kom hem från skolan var det direkt till att börja plugga. Plugg plugg och sen åkte jag och blake och köpte mexikansk mat. Mmm! Sen var det tillbaka till plugg så nu är matten klar för i morgon. Inte prov, utan läxan.. Idag kom en jättetrevlig tjej fram till mig och svea och sa: ÄR DET NI TVÅ SOM ÄR UTBYTESSTUDENTERNA? YOU'RE SO PRETTY! Vi borde hänga tillsammans på lunchen lalala.. Jättetrevlig var hon verkligen!!!

Har inte mycket att säga för nu är det sovdags! Puss på er


Plugg

Så jävla mycket plugg, men i can do this!

Hej!

Idag är det söndag. Den kända vilodagen och ja jag har vilat idag! Det ända jag gjorde var att åka med sandy och köpa pyjamas till pyjamaspartys vi ska ha. Hela familjen har matchande pyjamaser. :) Sen har jag pluggat lite och gjort mig redo för en ny skolvecka. Kan redan nu säga att kommande vecka kommer vara fullsmockad med plugg men jag ler ändå! Däremot kommer jag kanske inte vara en väldigt bra bloggare men jag ska absolut göra migg bästa. Men kommer bara inte bli dunderlånga inlägg men det kommer senare det lovar jag! Hoppas ni alla har haft en bra andra advent! Och kan någon mejla mig Nellies dagisfoto? Jag smälte när jag såg det i Nellie Rules videon. Min mejl är [email protected] .

Puss på er

Hemma fran hawaii!

Nu tankte jag beratta lite om min semester!!
Sitter nu pa photographylektionen sa det blir inte hela historien!
Dag 1, Sondag:
Upp och hoppa tidigt och klockan 6 satt vi i bilen. Vi akte och hamtade upp min vardmormor, och darefter bar det av till flygplatsen. Pa flygplatsen traffade vi en kandis, en superkand ex-surfare. Typ varldens basta. Flygresan gick bra och nar vi kom fram akte vi till Costco och handlade mat. Eller, de vuxna och Evan handlade mat. Jag och blake gick och provade alla superskona massagestolar och provade alla goda smakprover. Darefter akte vi till hotellet. Och juste, pa planet traffade jag Aaron i min historiaklass. Vi hamnade ocksa pa samma hotell!!! Pa kvallen gick jag och mina vardbroder och tog oss ett dopp i solnedgangen.

Dag 2, Mandag:
Klockan 7 pa morgonen vaknade vi av att Grandma ringde och tyckte att det var dags att ga upp o hoppa. Juste, Kauai ar kand for alla dess hons och tuppar som gar runt. Men sa vi gick upp och la oss istallet vid poolen och borjade umgas lite med Aaron.
Pa kvallen grillade vi och sen chillade vi en masssa i jacuzzzzin!
Kort dag.

Dag 3, Tisdag:
Tisdag var det dags for aventyr! Vi borjade med att aka bil i 2 timmar for att vara pa en strand i 30 minuter. Men inga sura miner for vagorna pa stranden var superhoga och nar jag forsokte dyka i vagorna sa gick det inte. Jag flot bara med. Eller snarare FLOG! Mina vardforaldrar och Evan stod och garvade at mig flyga fram och tillbaka bland vagorna. Jag garvade jag med! Blake daremot, han dok i vagorna och var superduktig haha. Därefter åkte vi till paddle surfing. Det är som surfing bara det att man står upp och har en paddel. Det gick bra för oss alla! Sem åkte vi hem och jag och blake gick i jacuzzin med aaron.

Dag 4, Onsdag: Jag kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde men jag tror att vi faktiskt bara bara tog det lugnt vid poolen!

Dag 5: Thanksgiving! Vi började dagen med att åka på Ziplining. Det är att man flyger mellan träd och grejer. Det var verkligen superkul och The grandma gjorde också det! Skitkul! Jag blake och evan gick under ett vattenfall också och blev riktigt smutsiga. Men det gör inget! Sen kåte vi hem och duschade och frächade upp oss inför thanksgiving night! Vi alla gjorde oss fina och sen åkte vi vidare till en restaurang och åt 4 rättersmiddag. Det var riktigt mysigt!

De resterande dagarna åkte vi i tunnlar i ringar, och tog det bara lugnt. Och varje kväll var vi i jacuzzin med Aaron.

Igår (Fredag), hade min skola en footballmatch som alla trodde skulle vara den sista, för vi mötte san diegos bästa lag. Men icke! VI VANN! Så nu är vi i final och ska spela på stora arenan i San diego. Och jag tror, jag tror att om vi vinner så är vi bäst i san diego. Annars tvåa. Grymt va! Riktigt stolt! Imorse vaknade jag och hade mycket att göra. Hade fått uppgiften av min värdmamma att vara in charge of killarna i familjen när de gjorde julbelysningen ute. Kan inte säga att den blev perfekt men det var inte så roligt så vi gjorde det bara och sen gick vi in haha. Men sandy var nöjd i alla fall! Hihi! Nu är det läggdags! Förresten så kan ni gå in på min facebook. Jag har blivit taggad på några bilder från ett album "Thanksgiving in Hawaii" Check that out!

Shopping night

Hej på er! KUnde inte blogga igår för jag kom hem ganska sent. Efter skolan igår hämtade min värdmamma Sandy upp mig och Svea. Sen åkte vi till frisören där jag och sandy toppade vårat hår vilket gick väldigt bra och sen åkte vi vidare till Macaroni grill och åt lite italienskt. Mmmm vad gott det var. Därefter var det dags för VIPNIGHT hos Nordstrom. Så det var massa hög musik, de bjöd på godis och drinkar och ja you name it. Kul var det i alla fall. Sen åkte jag och svea och sandy hem och jag och svea somnade runt halv ett och försov oss lite imorse. Men men det händer och vi vaknade fortfarande i tid! Puss på er.

Hej sverige

Hej sverige. Nu sitter jag i tvsoffan och tittar på The Worlds strictest parents. Har massa plugg och göra och så måste jag packa upp min väska, så har verkligen inte så mycket tid att blogga. Den här veckan är riktigt stressig men i helgen lovar jag en reseberättelse. Och förhoppningsvis bilder. Imorgon ska vi till frisören för jag ska klippa mig och sen sk vi shoppa jag och Sandy på NordstromNIGHT :) Mamma, lovar att inte shoppa mycket! Om ens något.. Lovar :) Älskar och saknar er.

Hej!

Första dagen tillbaka i skolan. Ahhhh vad trött jag var men nu ligger jag äntligen i sängen igen och ska sova. Igårkväll när jag kom hem hade jag fått ett paket med marabou choklad och svenskt lösgodis som vi alla har njutit av och ätit upp. MMMMM :) Det var kul att komma tillbaka till skolan och träffa alla men de bara öser på med läxor. Menmen sånt är livet, och sååå jobbigt är det inte! När jag kom hem gjorde vi läxor och sen åkte jag och sandy till mobilaffären och bytte blakes mobiltelefon. Samtidigt satt min värdpappa hemma och gjorde roliga videos som han skulle skicka till mina föräldrar hemma i sverige. Han hade så kul med dom så han glömde att han skulle hämta Evan klockan åtta, så halv åtta hämtade han Evan. Jag skrattade så jag vek mig! Haha :)

Nu är det läggdags! Håller förresten på att skriva min reseberättelse som kommer komma snart :) Bilder också! Puss

RSS 2.0