Fan då

Sitter här och räknar ner minuter för att mitt facebook ska blockas av. Meningen är att jag ska göra läxor till klockan 7 och sen klockan 7 så är facebook inte blockat längre. Men nu är jag klar med mina läxor och sitter här superARG, blir så jävla irriterad.

Kommentarer
Postat av: Mamma & Pappa

Hej gumman,

Kan du inte göra något annat under tiden du väntar? det måste finnas något som behöver göras tex disk som ska ställas i diskmaskinen, eller tömma diskmaskinen, städa rummet ,bädda , plocka undan i huset mm ????.Det är i alla fall bättre än att vara arg och må dåligt.Det är så destruktivt att vara arg.Situationen är som det är, du får göra det bästa av den.

Sedan tycker jag att du ska prata med Wendi o Jason och se vad ni kan göra för att det ska vara bra för alla. Vi vet att Jason o Wendi är kloka människor som du säkert kan hitta en lösning tillsammans med.

Puss o kram

2009-10-29 @ 09:35:57
Postat av: Sara

Hej jigar tala



Chilaaaa...som du själv brukar/brukade säga :)))



Hmm...det låter verkligen som om du är superarg, men du...om du har gjort dina läxor och FB är avstängt så kanske du kan umgås lite med dem där hemma, eller gå ut en sväng. Det är jättesvårt att komma på annat att göra men det finns andra sysslor än bara datorn. Den upptäckten har jag själv gjort bara nyligen, jag är beroende av datorn och FB och din blogg, jag blir smått rastlös om jag inte har tillgång till allt detta MEN när datorn är avstängd så hinner jag göra MASSOR som jag påstod att jag aldrig hann göra tidigare.



I LOVE YOU, dont be mad...chillaa bree



2009-10-29 @ 11:33:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0