Hej

Jag har tyvarr inte tillatelse att lagga upp bilder pa huset men mamma lova att ringa mig klockan 05.00 AM min tid imorgon till min amerikanska telefon. Puss


Kommentarer
Postat av: emma

va synd!

men gumman, när börjar skolan ?

2009-08-24 @ 09:53:16
Postat av: cornelia

linn hjärtat jag tänker på dig varje dag. jag vill att det ska ha gått 10 månader nu så du kommer hem (för min skull iaf, vill ha dig här hemma.) Jag hoppas vrekligen att du tar dig igenom det första tiden nu som är den jobbigaste och bara lever livet i 10 månader. Gör allt som du vill och gör att som du någonsin har drömt om. Kollar på din blogg varje dag, vill följa ditt liv varje sekund, varje dag.. vill höra din röst snart :/ När funkar din skype ? hoppas att det är snart!

All kärlek till dig hjärtat, finns långt här borta i sverige men du är i mina tankar varje dag! Lyx för din nya värdefamilj som har fått en ängel till sitt hus, dina föräldrar borde vara stolta.

Jag älskar dig linn johansson

2009-08-24 @ 21:30:25
URL: http://corneliaah.blogg.se/
Postat av: ludvig

Hmm, Familjen är underbar och ställer upp på allt? Men du får ju inte lägga upp en bild på huset?



Menar inte att vara dryg. Tyckte bara att det var en konstig regel.

Postat av: Mamma

Skönt att du har kommit därifrån.För första gången sen du åkte kunde jag sova lite. Nu hoppas vi att de hittar ett bättre hem till dig.

Vi tyckte att du skötte det hela fantastiskt galant. Du är bara underbar.

Puss o kram

2009-08-25 @ 11:56:13
Postat av: Anonym

linn!Härligt att du har det bra,super söt klänning!!!

2009-08-25 @ 23:14:45
Postat av: Anonym

heej baby! va bäst ayy du har det bra!! saknar dig dock och det gär blackan med.. det blir inte samma sak utan dig under franskan heller!! har inte fixat skype an så skulle jag kunna få ditt nya nummer kanske?? det var för länge sedan vi hördes.. puss och kram <3

2009-08-26 @ 18:53:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0